aetork 10 ارسال شده در 1 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 با سلام خدمت همه عزیزان من تا حالا گوشی به این بدقلغی گیرم نکرده و تمام روش هایی که توی سایتها بوده رو تست کردم ولی بازم روش های تست شده رو میگم تا سریع تر به نتیجه برسیم 1_ با استفاده از دانگل hua dongle 2_ با استفاده از باگ درون کیبورد و نصب لانچر و ریست کردن گوشی که بعد از ریست شدن گوشی بازم frp lock میمونه و به هیچ وجه usb debuge فعال نمیشه لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 1 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 با سلام شما برای اطمینان یکبار فلش بزنید اکر هم امکانش هست بیلد بالاتر رایت کنید لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 1 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 با سلام خدمت همه عزیزان من تا حالا گوشی به این بدقلغی گیرم نکرده و تمام روش هایی که توی سایتها بوده رو تست کردم ولی بازم روش های تست شده رو میگم تا سریع تر به نتیجه برسیم1_ با استفاده از دانگل hua dongle 2_ با استفاده از باگ درون کیبورد و نصب لانچر و ریست کردن گوشی که بعد از ریست شدن گوشی بازم frp lock میمونه و به هیچ وجه usb debuge فعال نمیشه با استفاده از این تاپیک میتونید بردارید http://gsm-developers.ir/thread11770.html#post41146 لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 1 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 با روش بالا بالاخره موفق به برداشتن frp lock این گوشی بدقلغ شدم و از همکار عزیزم بابت راهنماییشون متشکرم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.