jalilzadeh 98 ارسال شده در 1 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 اساتید لطفا کمک کنید....هیچکدوم ان نرم افزار های kise-smart, ...هیچکدوم هم نمیشناسه...ینی s/n شو ساپورت نمیکنه....ولی با check imed تست کردم..گوشی اصله...نمیدونم جریانش چیه... سریال و sn رو قرار دهید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 1 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 با سلام...هیچگونه فایلی رایت نمیشه... موقع رایت frp ریست ایرورر rqt closed میده...... ممنون میشم راهنماییم کنید با باکس اگه داری فایل کامبینشن رو بزن اگر هم نداری بازم کامبینشن رو با ادین رایت کن بعد بیلد مخصوص حذف Frp رو بزن و در اخر اگه مشکل بیس باند و سریال داشتی اخرین رام رو بزن تمامی فایل ها تو انجمن موجوده لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 1 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 ممنون میشم لینک فایل هارو محبت کنید.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 1 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 ممنون میشم لینک فایل هارو محبت کنید.. این دانلود فایل تست شده COMBINATION Samsung-J700F برای حذف FRP لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 1 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 درود دوست عزیز شما اول یه فایل sboot بصورت تکی رایت کنید و بعد اقدام به فلش کنید اگه موقع فلش هر فایلی ارور داد اون فایل را از داخل رام حدف کنید و بعد تبدیل به tar کنید و رایت کنید لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 16 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، 2016 رو این مدل فقط ی فایل فلش جواب میده j700fxxu3bpj1 هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.