K47EH 13 ارسال شده در 31 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2016 با عرض سلام علیک من از تمامی اموزشهایی که قرار دادید خوبمتوجه شدم به جز ریپک سیستم خیلی موضوع رو گنگ کردید ممنون یه ویدیو اموزش بزارید برای سری سامسونگ و هواوی ممنون میشم خیلی لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 31 آبان، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2016 با عرض سلام علیک من از تمامی اموزشهایی که قرار دادید خوبمتوجه شدم به جز ریپک سیستم خیلی موضوع رو گنگ کردید ممنون یه ویدیو اموزش بزارید برای سری سامسونگ و هواوی ممنون میشم خیلی درود بر شما . دوست عزیز ریپک کردن رو به چند روش با نرم افزار و به صورت دستی توضیح دادیم و همه عزیزان استفاده میکنند. باز هم سعی کنید به اموزشها دقت کنید یه چیزهایی رو انجام نمیدید و جا میذارید. چشم در اولین فرصت اموزش ویدیوئی نیز در اختیارتون قرار خواهیم داد . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 7 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2016 با سلام استاد اموزش گنگ نیست واضح هستن مشکل اینجاس که خیلی پیچیده شدن این قسمت و منم هر بار یه فایلی رو که میخام ریپک کنم مشکل میخورم مدام که مشکلات رو تو بخش مربوطه درج میکنم مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 آذر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2016 خب اولاتونه باید کمی تلاش و زحمت به خرج بدید . مشکل ما اینه که همه کارها رو نصفه و نیمه میذاریم اگه حمت کنید هیچ کاری سخت نیست و بنده هم تا حد توان در اختیارتون هستم تا شما را در راه پیشرفت یاری کنم موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.