رامین ملکی 51 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 J700F_XXU2APC4_OLB2APC2 با سلام....فقط فایل ap رو رایت کنید. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 J700F_XXU2APC4_OLB2APC2 با سلام....فقط فایل ap رو رایت کنید. فایل شما اندروید 6 هست من مشخصه دانگرید به 5 رو میخوام لینک ارسال
jenabictak 10 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 سلام. دوستانی که از روش shortcut استفاده میکردند و توی آپدیت جدیدهای جدید با مشکل failed در قسمت وارد کردن اکانت مشکل داشتند اول فایل زیر رو روی گوشی نصب کنند و بعد اقدام به اجرای shortcut کنند. لینک اول برای اندروید 6 و دوم برای اندروید 5 >http://rootjunkysdl.com/files/Apps/FRP/Android_6_Google_Account_Manager.apk >http://rootjunkysdl.com/files/Apps/FRP/Android_5_Google_Account_Manager.apk لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 سلام. دوستانی که از روش shortcut استفاده میکردند و توی آپدیت جدیدهای جدید با مشکل failed در قسمت وارد کردن اکانت مشکل داشتند اول فایل زیر رو روی گوشی نصب کنند و بعد اقدام به اجرای shortcut کنند. لینک اول برای اندروید 6 و دوم برای اندروید 5rootjunkysdl.com rootjunkysdl.com کدوم ؟؟؟ فایلی نیس لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از طریق سرور سامسونگ با برنامه انلاین خودشون کد بر میدارن هزینش 40 میشه ولی اسم برنامرو دقیق نمیدونم در هر صورت پولی رایگان فعلا راه حلی نداره لینک ارسال
jenabictak 10 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 کدوم ؟؟؟فایلی نیس والا من دوتا لیتک گذاشتم، چون کاربر معمولی هستم خودم هم الان نمیتونم لینک هارو ببینم لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 کدوم ؟؟؟فایلی نیس سلام.روی لینکها کلیک نکنید.کپی لینک بزنید و در مرورگر پیست کنید.من راحت دان کردم. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از طریق سرور سامسونگ با برنامه انلاین خودشون کد بر میدارن هزینش 40 میشه ولی اسم برنامرو دقیق نمیدونم در هر صورت پولی رایگان فعلا راه حلی نداره افلاین حلش کردم ولی امیدوارم امنیت های جدید اونقدر بالا بره که هر تازه کاری یا کاربر خونگی نیاد با خرید فایل کامبینشن یا همکاران سودجو ( به همه متد ها رو مفت میفروشن یا برای خودشیرینی رایگان میدن ") امیدوارم اونقدر سخت بشه مثه اپل ایدی بشه و یه عده همکار که واسه سرگرمی مغازه زدن و نون یه خانواده رو اجر میکنن ، نتونن بزنن لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 افلاین حلش کردم ولی امیدوارم امنیت های جدید اونقدر بالا بره که هر تازه کاری یا کاربر خونگی نیاد با خرید فایل کامبینشن یا همکاران سودجو ( به همه متد ها رو مفت میفروشن یا برای خودشیرینی رایگان میدن ") امیدوارم اونقدر سخت بشه مثه اپل ایدی بشه و یه عده همکار که واسه سرگرمی مغازه زدن و نون یه خانواده رو اجر میکنن ، نتونن بزنن سلام من هم همین الان حلش کردم. به خاطر بعضی از همکاراست که آدم دلش نمیاد برای کاری که ساعت ها زحمت کشیده در اختیار همکارا قرار بده لینک ارسال
jenabictak 10 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 من همیشه توی کانال های تلگرامی بودم، ولی دیگه واقعا اوضاع نابسامانی شده، یه عده دقیقا برای خودشیرینی فایل ها و آموزش هارو به رایگان در اختیار دیگران قرار میدن، حالا در کنار چهار تا همکار که آموزش رو ازش استفاده میکنن چندتا یوزر دیگه هم سوء استفاده میکنن. من که به شخصه آینده ای رو واسه کار نرم افزار و حتی سخت افزار نمیبینم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.