رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

درخواست frp گوشی سامسونگ j700f اندروید 6.0.1

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 24
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

سلام. دوستانی که از روش shortcut استفاده میکردند و توی آپدیت جدیدهای جدید با مشکل failed در قسمت وارد کردن اکانت مشکل داشتند اول فایل زیر رو روی گوشی نصب کنند و بعد اقدام به اجرای shortcut کنند. لینک اول برای اندروید 6 و دوم برای اندروید 5

>http://rootjunkysdl.com/files/Apps/FRP/Android_6_Google_Account_Manager.apk

>http://rootjunkysdl.com/files/Apps/FRP/Android_5_Google_Account_Manager.apk

لینک ارسال
سلام. دوستانی که از روش shortcut استفاده میکردند و توی آپدیت جدیدهای جدید با مشکل failed در قسمت وارد کردن اکانت مشکل داشتند اول فایل زیر رو روی گوشی نصب کنند و بعد اقدام به اجرای shortcut کنند. لینک اول برای اندروید 6 و دوم برای اندروید 5

rootjunkysdl.com

rootjunkysdl.com

کدوم ؟؟؟

فایلی نیس

لینک ارسال

تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از طریق سرور سامسونگ با برنامه انلاین خودشون کد بر میدارن هزینش 40 میشه ولی اسم برنامرو دقیق نمیدونم در هر صورت پولی رایگان فعلا راه حلی نداره

لینک ارسال
تا اونجایی که من اطلاع دارم فقط از طریق سرور سامسونگ با برنامه انلاین خودشون کد بر میدارن هزینش 40 میشه ولی اسم برنامرو دقیق نمیدونم در هر صورت پولی رایگان فعلا راه حلی نداره

افلاین حلش کردم

ولی امیدوارم امنیت های جدید اونقدر بالا بره

که هر تازه کاری یا کاربر خونگی نیاد با خرید فایل کامبینشن یا همکاران سودجو ( به همه متد ها رو مفت میفروشن یا برای خودشیرینی رایگان میدن ")

امیدوارم اونقدر سخت بشه مثه اپل ایدی بشه و یه عده همکار که واسه سرگرمی مغازه زدن و نون یه خانواده رو اجر میکنن ، نتونن بزنن

لینک ارسال
افلاین حلش کردم

ولی امیدوارم امنیت های جدید اونقدر بالا بره

که هر تازه کاری یا کاربر خونگی نیاد با خرید فایل کامبینشن یا همکاران سودجو ( به همه متد ها رو مفت میفروشن یا برای خودشیرینی رایگان میدن ")

امیدوارم اونقدر سخت بشه مثه اپل ایدی بشه و یه عده همکار که واسه سرگرمی مغازه زدن و نون یه خانواده رو اجر میکنن ، نتونن بزنن

سلام

من هم همین الان حلش کردم.

به خاطر بعضی از همکاراست که آدم دلش نمیاد برای کاری که ساعت ها زحمت کشیده در اختیار همکارا قرار بده

لینک ارسال

من همیشه توی کانال های تلگرامی بودم، ولی دیگه واقعا اوضاع نابسامانی شده، یه عده دقیقا برای خودشیرینی فایل ها و آموزش هارو به رایگان در اختیار دیگران قرار میدن، حالا در کنار چهار تا همکار که آموزش رو ازش استفاده میکنن چندتا یوزر دیگه هم سوء استفاده میکنن. من که به شخصه آینده ای رو واسه کار نرم افزار و حتی سخت افزار نمیبینم

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...