nimajafari1498 11 ارسال شده در 24 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 سلام دوستان پایه های اصلی که روی برد هستن چندتا هست چون چندتا هارد گذاشتم eroor 4032 میده لینک ارسال
nimajafari1498 11 ارسال شده در 24 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 فک کنم چندتا پایه کنده شده میخوام سیم کشی کنم به جز اون ۶ تا پایه اصلی دیگه کدوم پایه ها ضرروری هستن بخوام سیم کشی کنم لینک ارسال
ali_136738 10 ارسال شده در 24 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2016 فک کنم چندتا پایه کنده شده میخوام سیم کشی کنم به جز اون ۶ تا پایه اصلی دیگه کدوم پایه ها ضرروری هستن بخوام سیم کشی کنم پایه هایی گه سیم داره تقریبا اگثر پایه ها تو سری mtk چون emmc هم هارد هم ram ذر در ضمن اگه یکی دو تا هست اوکی میشه بیشتر باشه اوکی هم کنی با یه ضربه گوچیگ به فنا میره لینک ارسال
hadishekari 10 ارسال شده در 30 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 بی خیال تعویض شو منم چند تا عوض کردم خیلی مشکل دارند لینک ارسال
hadishekari 10 ارسال شده در 30 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 من که تا حالا موفق نشدم لینک ارسال
hadishekari 10 ارسال شده در 30 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 اگه شما تونستید راه حلشو برا ما هم بزارید لینک ارسال
nimajafari1498 11 ارسال شده در 30 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 سلام هنوز نتونستم دوست عزیز ولی دنبالشو دارم پیدا کردم چشم فک کنم یه ۱۵ تا پایه رو باید سیم بکشیم اقاعلی گفتن پایه هایی که سیم داره رو سیم کشی کنیم ولی تعدادشون زیاده یه اگه دقیق میدونستیم کدوم پایه ها مهم هستن سیم میکشیدیم راحت تر بود دوستان که هارد کارد میکنن یه لطفی کنن راهنمایی کنن ممنون میشم لینک ارسال
ali_136738 10 ارسال شده در 30 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2016 سلام هنوز نتونستم دوست عزیز ولی دنبالشو دارم پیدا کردم چشم فک کنم یه ۱۵ تا پایه رو باید سیم بکشیم اقاعلی گفتن پایه هایی که سیم داره رو سیم کشی کنیم ولی تعدادشون زیاده یه اگه دقیق میدونستیم کدوم پایه ها مهم هستن سیم میکشیدیم راحت تر بود دوستان که هارد کارد میکنن یه لطفی کنن راهنمایی کنن ممنون میشم سلام عرض کردم تمام پایه هایی که سیم گشی داره شما اگه میخوای جواب بگیری بایذ تو برداشتن ic خیلی دقت کنی که فقط تجربست لینک ارسال
ARA6 27 ارسال شده در 31 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2016 سلام هنوز نتونستم دوست عزیز ولی دنبالشو دارم پیدا کردم چشم فک کنم یه ۱۵ تا پایه رو باید سیم بکشیم اقاعلی گفتن پایه هایی که سیم داره رو سیم کشی کنیم ولی تعدادشون زیاده یه اگه دقیق میدونستیم کدوم پایه ها مهم هستن سیم میکشیدیم راحت تر بود دوستان که هارد کارد میکنن یه لطفی کنن راهنمایی کنن ممنون میشم سلام مهندس تمام پایه هایی که بهشون یه مسیر منتهی شده مهمن. امکان سیم کشی عملا وجود نداره. به علاوه غیر از پایه ها قطعی مسیر و یه سری عوامل دیگه هم هستن که ممکنه دلیل اونا باشن... براي تسلط بر يك ملت اقليتي خائن و اكثريتي نادان نياز است... لینک ارسال
yasin97 10 ارسال شده در 31 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2016 ما الان 15 ساله که در رشت داریم تعمیرات میکنیم و تا حالا بیشتر از صد تا 610 بامشکل هارد داشتیم که هیچکدوم جواب ندادن حتی با زدن هارد از ی گوشی سالم به نظر من اصلا سمتش نرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.