d sezar 28 ارسال شده در 21 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 با سلام خدمت دوستان گوشی فوق مشکل هنگی داره وایپ که میکنم خطا میده با فلش تولز بیلد 115 میزنم این ارور رو میده ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 فایل داخل پوشه Rework-Secro رو هم میزنم با این ارور لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 21 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 سلام سعی کنید با فایل دیلود فلش بزنید نشد از ورژن SP_Flash_Tool_exe_v3.1324.0.177_Secboot استفاده کنید. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 سلامسعی کنید با فایل دیلود فلش بزنید نشد از ورژن SP_Flash_Tool_exe_v3.1324.0.177_Secboot استفاده کنید. با دیلود امتحان کردم نمیشه -با اون ورژن فلش تول هم امتحان کردم همین اروره لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 21 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 مشکل هارد داره لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 مشکل هارد داره اطمینان دارین دوست عزیز لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 21 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 به نظر من که هارد حالا بزار استادان عزیز هم نظر بدن لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 به نظر من که هارد حالا بزار استادان عزیز هم نظر بدن دوستان نظری در این مورد ندارن ممنون لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 21 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 این ارور یکی از پیچیده ترین ارورهای فلش تولز هست که واسه حلش چندتا راهکار هست اول اینکه شما یکبار بدون تیک preloader اقدام به فلش کنید راهکار دوم اینکه اسکاتر ررو داخل پوشه rework رایت کنید بعد اقدام به فلش روش سوم شما میتونید با تغییر فریمور این ارور را برطرف کنید اکثر گوشی های چینی و هواوی یه فریمور ارجینال دارند که ممکنه از ورژن خود گوشی پایینتر باشه با پیدا کردن فایل ارجینال کارخونه ای میتونید خیلی راحت گوشی رو فلش کنید فقط باید از preloader فایلی که الان روی گوشیتون هست استفاده کنید و بقیه فایل رو از فریمور ارجینال استفاده کنید راهکار 4 اینه که ولتاژ cpu رو تخلیه کنید به این شکل که گوشی رو باز کنید نقاط kclo و gnd را پیدا کنید و سیم کشی بعد اقدام به فلش کنید لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 21 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 این ارور یکی از پیچیده ترین ارورهای فلش تولز هست که واسه حلش چندتا راهکار هست اول اینکه شما یکبار بدون تیک preloader اقدام به فلش کنید راهکار دوم اینکه اسکاتر ررو داخل پوشه rework رایت کنید بعد اقدام به فلش روش سوم شما میتونید با تغییر فریمور این ارور را برطرف کنید اکثر گوشی های چینی و هواوی یه فریمور ارجینال دارند که ممکنه از ورژن خود گوشی پایینتر باشه با پیدا کردن فایل ارجینال کارخونه ای میتونید خیلی راحت گوشی رو فلش کنید فقط باید از preloader فایلی که الان روی گوشیتون هست استفاده کنید و بقیه فایل رو از فریمور ارجینال استفاده کنید راهکار 4 اینه که ولتاژ cpu رو تخلیه کنید به این شکل که گوشی رو باز کنید نقاط kclo و gnd را پیدا کنید و سیم کشی بعد اقدام به فلش کنید دوست عزیز یه راهکار تجربی ندارین این متن رو مطالعه کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.