b.sajad1371 46 ارسال شده در 20 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2016 دوستان همونطور که میدونید از زمان عرضه این گوشی چندسال میگذره و تقریبا همه با این گوشی مشکل نوتفیکیشن و فارسی دارند مشکل فارسی سازی که با فایل 1 کیلوبایتی رفع میشه ولی مشکل نوتفیکیشن برای بعضی گوشی ها حل نمیشه من یه فایل cust رو پیدا کردم که ظاهرا این مشکل رو حل میکنه...دوستانی که این گوشی رو دارن این فایل رو بریزن توی مسیرش و همینجا اعلام نتیجه کنند cust_huawei - Download - 4shared - sajad miri تشکر از همگی سه.هیچ.یک لینک ارسال
M@HDi 35 ارسال شده در 20 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2016 مشکل پنل که خیلی وقته حل شده آموزشش تو فوروم خودمونم هست لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 20 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2016 گوشی های یو 00 که فارسی ندارن با این فایل فارسی میشن ولی تو حالت منو فارسی بعضی مواقع ضعف انتن میگیرن برا پیش اومده لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 21 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 2016 مشکل پنل که خیلی وقته حل شده آموزشش تو فوروم خودمونم هست من چند مدل تا حالا خورده تو پستم ولی تمامی فایل هایی که توی مسیر cust وجود داشت با بقیه مدل ها فرق میکرد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.