kia mobile 26 ارسال شده در 18 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2016 برنامه بی نظیر R3-Tools v4.2برای برداشتنهFRP وامکانات وقابلیت های فراوان دوستان من یه مدته دارم ازش استفاده می کنم گوشی سونی رو بدونه انلاک بوت لودر روت میکنه قابلیت برداشتنهFRP مدلهای بالا سامسونگ رو داره میتونه سریال الوینر.راک چیپ.MTK SPD.و با قابلیت های دیگر.بصورت رایگان هم هست Download:Zippyshare.com - R3 Tools.rar لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2016 دیباگ باید فعال باشه ؟؟؟ irgsm لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 19 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2016 احتمالا اره دیگه باید USB Debugging فعال باشه کاش میشد برنامه ای درست کنن که بشه باهاش USB Debugging رو فعال کرد نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
artoor32 13 ارسال شده در 20 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2016 احتمالا اره دیگه باید USB Debugging فعال باشه کاش میشد برنامه ای درست کنن که بشه باهاش USB Debugging رو فعال کرد bst روی سری mtk این کار رو انجام میده... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.