hamed1028 15 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 باسلام خدمت همکاران...این گوشی نو هستش...وقتی سیمکارت میندازی روش میزنه ایرانسل ولی شبکه ناشناسه کلا مثه اینکه سریال نداشته باشه گوشی. ک البته هم سریال درسته و هم بیس باند...یه رام 4فایل هم روش زدم بازم درست نشد..نسخه اندروید هم 6 هستش...دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 این مشکل را با اندروید 6در g920fداشتم که روت کردم و با باکس z3x patch certزدم اوکی شد نمیدونم براین مدل این گزینه را داره اکه داشت تست کن صد در صد اوکی با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
..::AtifGsm::.. 57 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 دوست عزیز سریال گوشی را یک چیک کنید کدام شکل است نوشته کنید ببنم تا بتوانم کمک کنم موفق باشید لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 16 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2016 فکر کنم باید اول دانگرید کنم به اندروید5.1.1 چون روی 6 روت نشد با cf root ...سریال هم درسته دوست عزیز..اینم شات: لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.