aetork 10 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران از وقتی که ویندوز سیستمم رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم مشکلی در اجرای کرک های باکس ها مثل کرک میراکل پیش اومده که گزینه start برای من غیرفعال شده و هیچ عملیاتی رو نمیتونم start کنم و اینم بگم که این مشکل در کرک باکس های دیگه هم هست مثل کرک pirhana و انگار یه مشکل مشترک هست ممنون میشم کمکم کنید نمونه عکس هم از فضای نرم افزار براتون میگذارم Capture.jpg لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران از وقتی که ویندوز سیستمم رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم مشکلی در اجرای کرک های باکس ها مثل کرک میراکل پیش اومده که گزینه start برای من غیرفعال شده و هیچ عملیاتی رو نمیتونم start کنم و اینم بگم که این مشکل در کرک باکس های دیگه هم هست مثل کرک pirhana و انگار یه مشکل مشترک هست ممنون میشم کمکم کنید نمونه عکس هم از فضای نرم افزار براتون میگذارم فایل Handle.ini از پوشه data box پاک کنید اگر با این کار درست نشد تاریخ کامپیوترتون رو به چند ماه پیش برگردونید. لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 15 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 بنده هم مشکل رو داشتم حتی با تعویض ویندوز هم درست نشد ..فقط باید لحظه ای که میخوای استفاده کنی تاریخ رو برگردونی به 2015... irgsm لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 15 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2016 دستتون درد نکنه واقعا متشکرم بابت راهنماییتون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.