hasan32 15 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 با سلام باکس ولکانو قرمز هست میراپی رو اکتیو کردم کریدیت هم دارم اما سربرگ های data pro و flash tool باز نمیشه و ارور please download complete package میده همچنین ورژن MerapiTool 1.4.7 رو هم دانلود و نصب کردم مشکل حل نشد لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 این قسمت هنوز برای هیچ کسی باز نخواهد شد و نیاز به ساپورت خاص از طرف خود باکس هستش نگران این مورد نباشید. تقریبا این موارد به کارتون نمیاد هنوز لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 با سلام باکس ولکانو قرمز هست میراپی رو اکتیو کردم کریدیت هم دارم اما سربرگ های data pro و flash tool باز نمیشه و ارور please download complete package میده همچنین ورژن MerapiTool 1.4.7 رو هم دانلود و نصب کردم مشکل حل نشد سلام واسه این باید یه بار Merapi Tool 1.4.1 فول دانلود کنید سپس 1.4.7 رو روی پوشه 1.4.1 ادغام کنید اینم لینکش MerapiTool_v1.4.1_20160107_full موفق باشی If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.