rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 سلام دوستان موقع فلش در حالت دانلود مد خطای sw rev check fail device 4 binary 3 میده روی ارم مونده با تمام روش هایی که تو فروم بود تست کردم جواب نمیده فلش نمیشه چهار فایل دانلود کردم بجز فایل بوتلودر بقیه فایل ها رایت میشه ولی بازم بالا نمیاد تک فایل را هم فایل های cm و sboot را جدا کردم فلش شد ولی بازم روی ارمه کلا با دو تا فایل cm و sboot مشکل داره رایت نمیشه اندروید 5.0.2 5.1.1 6.0.1 را هم تست کردم لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 cf root رایت کنید با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 13 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 اونم هم زدم ریکاوری هم زدم اصلا ریکاوری هم بالا نیومد که کاستوم رام بزنم لینک ارسال
hamed1028 15 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 ببین قفلfrpروشنه یانه؟اگه روشنه احتمال زیاد drk باید ترمیم کنی....با z3x v26 یا miracelمیتونی انجامش بدی لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 13 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، 2016 به فایل های باینری هم تست کنید لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 14 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2016 سلام دوستان موقع فلش در حالت دانلود مد خطای sw rev check fail device 4 binary 3 میده روی ارم مونده با تمام روش هایی که تو فروم بود تست کردم جواب نمیده فلش نمیشه چهار فایل دانلود کردم بجز فایل بوتلودر بقیه فایل ها رایت میشه ولی بازم بالا نمیاد تک فایل را هم فایل های cm و sboot را جدا کردم فلش شد ولی بازم روی ارمه کلا با دو تا فایل cm و sboot مشکل داره رایت نمیشه اندروید 5.0.2 5.1.1 6.0.1 را هم تست کردم درود بر شما فایلی رو که میزنید و sboot رایت نمیشه رو ریکاوریش بیرون بکشید و توی همین تاپیک آپلود کنید تا بهتون بگم چیکار کنید لینک ارسال
masoudtanhha 10 ارسال شده در 5 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2016 سلام شما یدونه کرنل رایت کنید بالا میاد با اودین لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 5 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2016 با سلام و درود خدمت آقا رسول این مشکل مربوط میشه به تاریخ فریمور اگه میخواید روی sboot ارور نده جدیدترین رام این مدلرو از سام موبایل دانلود و فلش کنید تا مشکلتون حل بشه در ضمن برای دانگرید تیک f.reset time رو بردارید لینک ارسال
Milad_Delta 10 ارسال شده در 5 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2016 مگه میشه با آخرین ورژن زد و دانلگرید کرد؟!!! کافیه با آخرین آپدیت گوشی فلش بشه. مشکل بر طرف میشه. نیازی به زدن تیک نیست. برای حل مشکلت، کافیه آخرین ورژن Samsung Kies رو نصب کنی و با اون آپدیت کنی. اگر موفق نشدی، بگو همین جا راهنماییت کنم. موفق باشی <3 با سلام و درود خدمت آقا رسولاین مشکل مربوط میشه به تاریخ فریمور اگه میخواید روی sboot ارور نده جدیدترین رام این مدلرو از سام موبایل دانلود و فلش کنید تا مشکلتون حل بشه در ضمن برای دانگرید تیک f.reset time رو بردارید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 6 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2016 مگه میشه با آخرین ورژن زد و دانلگرید کرد؟!!! کافیه با آخرین آپدیت گوشی فلش بشه. مشکل بر طرف میشه. نیازی به زدن تیک نیست. برای حل مشکلت، کافیه آخرین ورژن Samsung Kies رو نصب کنی و با اون آپدیت کنی. اگر موفق نشدی، بگو همین جا راهنماییت کنم. موفق باشی <3 دوست عزیز شاید با زدن آخرین ورژن هم سریال بیاد هم بیسباند اما تو بیشتر مواقع سریال مورد داره که تو آندروید 6 فعلا امکان ترمیم سریال وجود نداره برای ترمیم سریال باید به 5 دانگرید شه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.