K47EH 13 ارسال شده در 11 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2016 سلام عليكم دوست من من به اقا اليا گفتم يه اموزش ويديويي برامون بزاره ولي يه ماه ميشه كه قراره بزاره منم اينقد ارور داشتم الان ولش كردم ????????????????? لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 12 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2016 سلام منم تا این مشکلات ارور ها رو خوب متوجه نشم مطلب بعدی رو مطالعه نمیکنم چون مطالب رو باید مفهومی و اصولی دنبال کرد تا بتونیم به موفقیت های خوبی توسط اموزش های استادعزیزمون اقای صوری برسیم فعلا منم اینجا اموزش توقف زدم تا بعد درک کامل برم جلوتر. استاد حتما گرفتاری دارن انشاالله زودتر وقتشون ازادبشه برامون مثل همیشه بهترین ها رو میزارن مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 26 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 با سلام خدمت استاد عزیزمون ایلیا استاد این مبحث حجم ها و ارور های اونو اگه ممکنه یه اموزش مفصلی تهیه کنید برامون اینکه ارورهایی که ظاهر میشن متوجه نمیشم که حجم رو زیاد دادیم یا کم ممنونم از شما استاد یه تاپیک جدید هم یکی از دوستان هم زدن برا این مشکلشون http://forum.gsm-developers.com/thread12461.html#post43810 مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 27 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2016 سلام منم تا این مشکلات ارور ها رو خوب متوجه نشم مطلب بعدی رو مطالعه نمیکنم چون مطالب رو باید مفهومی و اصولی دنبال کرد تا بتونیم به موفقیت های خوبی توسط اموزش های استادعزیزمون اقای صوری برسیم فعلا منم اینجا اموزش توقف زدم تا بعد درک کامل برم جلوتر.استاد حتما گرفتاری دارن انشاالله زودتر وقتشون ازادبشه برامون مثل همیشه بهترین ها رو میزارن منم همینطور تا این مطلب حجم رو متوجه نشم آموزش های بعد رو نگاه نمی کنم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.