d sezar 28 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 باسلام خدمت دوستان محترم تبلت فوق رو هر کار کردم هارد ریست نشد حتی با دراگون فلشر خاصی برای این مدل هست ممنون لینک ارسال
hadi000 16 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 درود. با فلشر research download اقدام به فلش کن. لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 7 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 درود.با فلشر research download اقدام به فلش کن. راهی برای وایپ کردنش نیست لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 سی پی یو spdمیتونی با ولکانو واینفنیتی وکرک میراکل وپبرانها ودراگون فرمت کنی. فقط مواظب باش این مدل سی پی یو راحت حتی بافرمت خاموش میشه.قبلش ریدبگیر GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 وایپ با دانلودر احتمال خاموشی رو داره سعی کنید رام رو فلش بزنید من خودم یکی دو مورد خاموشی داشتم لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 7 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 وایپ با دانلودر احتمال خاموشی رو داره سعی کنید رام رو فلش بزنید من خودم یکی دو مورد خاموشی داشتم روی برد مشخصاتش رو ننوشته -راهی برای دانلود رام هست لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 شما برد رو به دقت بررسي كنيد مدل يا مارك تبلت ؟ همچنين توسط كرك ميراكل ميتونيد وايپ كنيد لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 ازش میشه رید اینفو گرفت؟شاید بشه از طریق رید اینفو گرفتن فایلش رو پیدا کرد. لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 7 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2016 درود متاسفانه این ورژن spd رو نه میراکل و نه اینفینیتی ساپورت نمیکند چون سیپیوش sc5735 هست حالا باز هم در میراکل به سربرگ spd برید مدل سیپیو انتخاب کنید تیک روی reset your cod باشه و استارت بزنید در همین حال ولوم بالا و پایین رو با هم گرفته و کابل وصل کنید میتونید با دانگل اینفینیتی هم تست کنید در غیر اینصورت راهی جز فلش فایل pac با دانلودر ندارید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.