iran_gsm 11 ارسال شده در 6 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 ممنون استاد عزیز چطور به این فایل دسترسی پیدا کنم از تو کروم که فایل منیجر دانلود میکنم تو نوتیفیکیشن دانلود نمیشه که نصبش کنم لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 سلام دوست عزیز از این روش امتحان کنید http://gsm-developers.ir/thread10546.html GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 6 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 ممنون الان تست میکنم با ساید رفتم جلو ولی دولوپر فعال نمیشه لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 برادر اگه موقع وصل کابل به صورت پیشفرض میره تو کروم یه هارد ریست کنید بعد بزنید به کابل که وارد اینترنت شوید بعد حتما برنامه shurtcutmaker.apk را دانلود ونصب کنید و بقیه مراحل تو سایت هست با این برنامه صد درصد کارت راه میفته نتونستی بگو آموزش کامل بذارم واست لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 ممنون الان تست میکنم با ساید رفتم جلو ولی دولوپر فعال نمیشه شما خیلی خوب مراحل رو رفتید من یک عکس از یک اموزش که تو سایت بود رو میزارم اگه با دقت انجام بدید درست میشه من خیلی انجام دادم یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 شما از گزینه 7 شروع کن وقتی به سد کردن جی میل رسید وارد تنظیمات بشید ببنید usb فعال میشه یا نه Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 6 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 ممنون همه کارها رو انجام دادم فقط easy mode نداره و developer فعال نمیشه لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 6 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 از روش فیلم و روش اقای بیانی هم نشد لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 6 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 داداش برنامه رو نصب کردم تو گوشی باید چکار کنم لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 6 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2016 داداش برنامه رو نصب کردم تو گوشی باید چکار کنم میدونی چرا نمیتونی انجام بدی چون قاطی کردی برنامه رو نصب کردی اوکی شما easy mode رو ندیدی؟؟؟؟؟ Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.