iraj 104 ارسال شده در 2 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 سلام دوستان علت خود به خود بوده ..باتری هم تعویض شده یکسری فلش کردم 4فایله دو روز خوب بود بعدش باز ریستارت میکرد دیروز هم باز یکسری زدم چند ساعت خوب بود باز اینطوری شد .تک فایل هنگ کنگ هم زدم روش باز نشد ؟؟؟ irgsm لینک ارسال
reza_zare 10 ارسال شده در 2 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 سلام دوست عزیز اول شما ببینید گوشیتون تا باطری میندازید خودش پاور میکنه؟؟؟اگه پاور کرد کلید پاور مشگل داره با تعویضش مشگلتون حل میشه خرابی کلید پاور تو این مدل خیلی رایج هست(البته در بعضی موارد میتونه از هارد یا سی پی یو هم باشه).موفق باشید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 2 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 سلام دوست عزیز اول شما ببینید گوشیتون تا باطری میندازید خودش پاور میکنه؟؟؟اگه پاور کرد کلید پاور مشگل داره با تعویضش مشگلتون حل میشه خرابی کلید پاور تو این مدل خیلی رایج هست(البته در بعضی موارد میتونه از هارد یا سی پی یو هم باشه).موفق باشید نه کلید موردی نداره.... irgsm لینک ارسال
adib 16 ارسال شده در 2 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 با یه باطری دیگه تست کنید نتیجه رو اعلام کنید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 2 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 با یه باطری دیگه تست کنید نتیجه رو اعلام کنید بعد از تعویض باتری خودم تست کردم نشد باز یه مقدار که داغ کرد باز شروع کرد به ریستارت.. irgsm لینک ارسال
adib 16 ارسال شده در 2 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 مشکل شما پس بر میگرده به cpu و بایستی حتما تعویض بشه .ولی قبل از تعویض شما با یه برچسبهایه زیر قابها که دو لایه هستن cpu رو تهت فشار قرار بدین و قاب رو ببندین در صورت عدم جواب تعویض بایستی بشه لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 2 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 تعویض بشه جواب میده ؟؟یعنی کسی تست کرده؟؟ irgsm لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 2 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 مشکل هنگ و ریست معمولا به دلیل معیوب بودن هارد است لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 2 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 2016 کسی نداشته تا حالا این مورد رو ؟؟ irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.