hasrat 10 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 با سلام مشکلprivacy protection passwordدر گوشی هایه آندروید که کد آنلاک میخاد حتی با فلش و فرمت هم درست نمیشه که خیلی راحت با این روش جواب میده تست شده توسط خودم لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 سلام میگم miracle box کرک شده استفاده میکنی ؟ نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
hasrat 10 ارسال شده در 1 آبان، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 سلام میگم miracle box کرک شده استفاده میکنی ؟ بله هم باکس با دانگلش رو دارم هم کرک ؟ لینک ارسال
sajjad-ali 274 ارسال شده در 1 آبان، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، 2016 باکسی که من دارم گزینه انلاک نداره اگه باکس تون کرک شده است اگه میشه لینک دانلودش رو بزارین نمي دانم چرا ماانسانها عادت داريم آبي وسيع آسمان را رها كنيم و جذب آبي كوچك چشماني شويم كه عمقي ندارد و مي دانيم روزي بسته خواهد شد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.