alijaspercom 11 ارسال شده در 30 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2016 سلام من مبتدی هستم تازه نرم افزارو تهیه کردم من تو قسمت اضافه کردن زبان که وارد میشم برای باز کزدن این فایل framework-res.apk یا همون کامپایل کردن مشکل دارم وقتی که کد دستوری apktool if framework-res.apk رو وارد میکنم این اتفاق میوفته و مثل اموزش چنتا خط دستوری باز نمیشه http://s1.uploadweb.ir/file/66677_Capture.PNG نمیدونم ایراد ازچیه ویندوزمم تازه عوض کردم پیشاپیش ممنون از همه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 30 مهر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2016 درود بر شما دوست عزیز. معلومه آموزشها را دقت نکردید . دستور if مربوط به نصب هستش الا شما framework رو نصب دارید فقط باید با دستور d دیکامپایلش کنید. بعد از اون دستور دستور زیر را تایپ کنید. >apktool d framework-res.apk ضمنا رامتون چیه مدیاتک ، سامسونگ ، هوواوی کدام هست ؟ موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 30 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2016 مرسی چه سریع مدیاتک هستش کاملا درسته حق با شماس من با اینکه از نظر خودم دقت کردم اما این کلمه d رو ندیدم عجیبه البته چشمای من حقیقتش ضعیفه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 30 مهر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، 2016 مرسی چه سریعمدیاتک هستش درود دوباره . یک فایل به نام mediatek-res.apk در دایرکتوری framework سیستم موجوده اون فایل را هم نصب کنید. >apktool if mediatek-res.apk موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.