ei.g.a 17 ارسال شده در 3 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2015 سلام دوستان عزیز ایفون 5s وسط برنامه صفحه ابی میشه و گوشی ریسیت میشه اومدم گوشی رو فلش کردم مشتری برده دوباره با همون مشکل برگشته الان میخوام فلش کنم اخرای فلش صفحه ابی میاد و گوشی از حالت فلش خارج میشه و گوشی رو رویکاوری گیر میکنه بعضی وقتا هم گوشی اصلا روشن نمیشه حتی زمانی که تو شارژ میزنی لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 4 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 دوستان عزیز کسی به این مشکل برنخورده لینک ارسال
reshad 10 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 سلام دوست عزیز اول با یک باطری دیگر تست کن بعد اقدام به فلش کنید اگر جواب نداد تا و اسیدی جدا کنید بعد اقدام به فلش نمایید نتیجه اعلام کنید و ارور آن را نیز اعلام بفرمایید لینک ارسال
h_nejati20 11 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 همکار گرامی این نوع گوشی ها 70 درصد ریف هستند باز کن اگر ریف بود نتیجه اقای رشید رو اعلام کن تا راهنمایی کنم بهترین ها را از ما بخواهید http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 5 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 سلام با شوک دادن باطری گوشی فلش کردم دوباره گوشی بالا اومد ولی باز گوشی وسط کار صفحه ابی میشه و ریستارت میشه لینک ارسال
h_nejati20 11 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 سلام گوشی رو باز کن و از برد گوشی عکس قرار بده تا راهنمایی کنم بهترین ها را از ما بخواهید http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
ramin 68 14 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 سلام به همگی دوستان عزیز دقت کنید 90درصد 5s موجو د تو بازار رف هستن دوست خودم وارد کنندس تو این 3...4 ماهه ایراد 5s رف زیاد در مغازه میاد طبق گفته ی دوستمون h_nejati20 یک عکس قرار دهید لینک ارسال
AHMAD-GSM 10 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 سلام دوست عزیز اعلام نتیجه کنید و سوکت ال سی دی و اطرافشو کامل زیر لوپ چک کنید آموزش تخصصی نرم افزار برای اطلاع بیشتر با ای دی بنده تماس بگیرید. ترمیم بوت گوشی های هوشمند در کمترین زمان انلاک فکتوری تمامی گوشی های هوشمند با بهترین قیمت و کمترین زمان ممکن ساخت اپل ای دی امریکا در کمتر از ده دقیقه YAHOO ID: AHMADGSM11 باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.