مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 26 آذر، 2016 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2016 سلام و درود ببینید به روش اصولی مشکلی پیش نمیاد . انشاالله به زودی در یک مقاله ای باگ های بوجود امده توسط اضافه کردن زبان فارسی رو ذکر میکنم . برای فارسی سازی بجز framework-res در بقیه نرم افزارهای سیستمی فقط values-fa رو اضافه کنید و از اضافه کردن پوشه هایی مثل raw-fa و دیگر پوشه هایی که پسوند fa دارند را اضافه نکنید . ضمنا اگر باز هم رام دارای باگ شد فقط فایل string را نگه دارید . و هنگام ریپک حتما از ابزار ارایه شده (apk-stop-fixer)استفاده کنید . در اخر فقط برای فارسی سازی تنظیمات نیاز است framework-res.apk و settings.apk فارسی شود. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
arad28 10 ارسال شده در 29 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 سلام برای اینکه فایلهای ویرایش شده در ست عمل کنن باید حتما در مدلهای سامسونگ این سه فایل نصب شوند یا نه twframework-res.apk SystemUI.apk framework-res.apk لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 29 آذر، 2016 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 سلام و درود بله باید نصب شوند اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
arad28 10 ارسال شده در 29 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 پس مشکل روی آرم ماندن می تونه ازاین موارد باشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 29 آذر، 2016 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 مشکل روی ارم ماندن میتونه framework-res و نوع ریپک باشه موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
arad28 10 ارسال شده در 29 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 دقیقا مشکل از framework-res بود تا با ایکسپلورر جایگزین کردم خاموش شد و رو آرم موند لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 30 آذر، 2016 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2016 دقیقا مشکل از framework-res بود تا با ایکسپلورر جایگزین کردم خاموش شد و رو آرم موند از طریق ریکاوری کاستوم رایت کنید . یه کاستوم رام درست کنید بعد رایتش کنید. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2017 سلام خسته نباشید سریع ترین روش برای ترجمه فایل strings.xml چیه اگه گوشی فارسی مشابه نباشه برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2017 سلام خسته نباشید سریع ترین روش برای ترجمه فایل strings.xml چیه اگه گوشی فارسی مشابه نباشه . سلام و درود سریعترین برای ترانسلیت گوگل هست که اصلا توصیه نمیشه چون با تغییرات در کدها باعث بوجود امدن باگ میشه . بهترین و بدون باگ ترین روش برای فارسی سازی استفاده از روش جایگزین هست و رامی نیست که مشابهش موجود نباشه اگه در پیدا کردن مشابه رام مشکلی دارید مدل و اسکرین از محیط رام قرار دهید تا جایگزین برای شما ارایه بدیم . بنده خودم با فارسی سامسونگ هوآوی رو فارسی کردم بدون هیچ مشکلی موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 8 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2017 گوشی پیشم نیست رید فایلشو دارم مدلش tecno هست y3+ فایهای زیر رو خدمت شما دانلود فایل Download apktool zip از آپلود آی آر برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.