مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 19 آبان، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، 2017 سلام این برنامه رو دانلود کردم ولی باز نمیشه رو سیستمم روی فایل اسکریپت کلیک میکنم یه لحظه پنجره سیاه سی ام دی بالا میاد و بسته میشه اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست والا اسکریپت بی نقضه run administorator بکنید . به هر حال مشکل از سیستم شماست اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ALIILAPRO 27 ارسال شده در 8 بهمن، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2017 سلام خسته نباشید ، من برنامه setting رو دیکامپایل کردم و ویرایش کردم بعد کامپایل کردم و بدون هیچ خطایی انجام شد اما ، وقتی با روت اکسپلورر جایگزین میکنم قبل اینکه (ریستارت کنم) نگاه به برنامه میکنم برنامه سالمه اما وقتی ریستارت میکنم فایل setting دیگه دیده نمیشه و پاک میشه از منو برنامه ها ! مشکل چیه؟ aliilapro.ml bypassnet.ml لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 8 بهمن، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2017 در 4 ساعت قبل، AliilA_pro گفته است : سلام خسته نباشید ، من برنامه setting رو دیکامپایل کردم و ویرایش کردم بعد کامپایل کردم و بدون هیچ خطایی انجام شد اما ، وقتی با روت اکسپلورر جایگزین میکنم قبل اینکه (ریستارت کنم) نگاه به برنامه میکنم برنامه سالمه اما وقتی ریستارت میکنم فایل setting دیگه دیده نمیشه و پاک میشه از منو برنامه ها ! مشکل چیه؟ از طریق ریکاوری کاستوم رایت کنید یا سطح دسترسی نرم افزار را قبل از جایگزینی به 755 تغییر بدید و بعد از جایگزینی سطح دسترسی را درست کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
new.dev 10 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2018 سلام ببخشید من دیکامپایل کردم بدون ارور اوکی شد اما توی گوشی که نصبش میکنم بعد از فکتوری سیتینگ نمیاد بالا کلا وجود نداره ایکون تنظیمات لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2018 در 11 ساعت قبل، new.dev گفته است : سلام ببخشید من دیکامپایل کردم بدون ارور اوکی شد اما توی گوشی که نصبش میکنم بعد از فکتوری سیتینگ نمیاد بالا کلا وجود نداره ایکون تنظیمات درود در این نوع موارد به دلیل اینکه شما به هنگام اجرا بودن تنظیمات آن را ریستور میکنید مشکل براش پیش میاد در حالت ریکاوری کاستوم جایگزین کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.