علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 دقیقا چه ویرایشی انجام دادید؟ فارسی سازی کردید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mahansimpson 10 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 دقیقا چه ویرایشی انجام دادید؟فارسی سازی کردید؟ فقط تغییر رنگ برنامه از طریق فایل colors.xml تو پوشه ولیوز ... لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 فقط تغییر رنگ برنامه از طریق فایل colors.xml تو پوشه ولیوز ... کد های رنگ به چه صورتی بودن؟(با چه فرمتی؟) خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 فقط تغییر رنگ برنامه از طریق فایل colors.xml تو پوشه ولیوز ... از آخرین نسخه از APKTOOL استفاده کنید آخرین نسخه رو ازین پست دریافت کنیدhttp://forum.gsm-developers.com/thread13928.html بعد از کامپایل و دیکامپایل از این آموزش جهت ساین مجدد استفاده کنید:http://forum.gsm-developers.com/thread11187.html خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mahansimpson 10 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 از آخرین نسخه از APKTOOL استفاده کنیدآخرین نسخه رو ازین پست دریافت کنیدhttp://forum.gsm-developers.com/thread13928.html بعد از کامپایل و دیکامپایل از این آموزش جهت ساین مجدد استفاده کنید:http://forum.gsm-developers.com/thread11187.html ممنون بابت راهنمایی ، ولی با این روش ساین هم جواب نداد ... فرمت رنگ عکس ها در فایل colors.xml اینجوریه : <color name="black">#ff000000</color> لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 ممنون بابت راهنمایی ، ولی با این روش ساین هم جواب نداد ...فرمت رنگ عکس ها در فایل colors.xml اینجوریه : <color name="black">#ff000000</color> ببینید به صورت کلاس تعریف شده توی سورس و نمیتونید #ff000000 رو تغییر بدید برنامه اصلی رو فقط کامپایل کنید و دیکامپایل و ساین ببینم متوقف میشه؟(بدون تغییر) خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mahansimpson 10 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 ببینید به صورت کلاس تعریف شده توی سورس و نمیتونید #ff000000 رو تغییر بدیدبرنامه اصلی رو فقط کامپایل کنید و دیکامپایل و ساین ببینم متوقف میشه؟(بدون تغییر) همینکارو کردم بازم برنامه متوقف میشه ... جالبه من هیچ تغییری هم نمیدم اما بعد ساین کردن متوقف میشه ... چون امضای برنامه تغییر کرده وارد نمیشه؟؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2017 همینکارو کردم بازم برنامه متوقف میشه ... جالبه من هیچ تغییری هم نمیدم اما بعد ساین کردن متوقف میشه ... چون امضای برنامه تغییر کرده وارد نمیشه؟؟ چه برنامه ای هست؟ اگه امکان اپلود هست تو تاپیک جدید اپ کنید تا بررسی کنم خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 همینکارو کردم بازم برنامه متوقف میشه ... جالبه من هیچ تغییری هم نمیدم اما بعد ساین کردن متوقف میشه ... چون امضای برنامه تغییر کرده وارد نمیشه؟؟ . سلام و درود . دوست عزیز امظای دیجیتالی برنامه چیز الکی نیست که بتونید تغییرش بدید یا بعد از کامپایل درستش کنید . امظای دیجیتالی نوعی امنیت نرم افزار به حساب میره که دستکاری یا ترمیم و تغییر آن بدون داشتن سورس نرم افزار امکان پذیر نیست . خیلی از توسعه دهنده ها سورس اپ های خودشون رو میبندن ... اگه میشد امضای دیجیتالی رو تغییر داد اونوقت باید ما نرم افزارهایی مثل همراه بانک رو کرک میکردیم و استفادشو ناصحیح میبردیم و در اینصورت یعنی امنیت نرم افزار اندروید کشک. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 18 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2017 سلام این برنامه رو دانلود کردم ولی باز نمیشه رو سیستمم روی فایل اسکریپت کلیک میکنم یه لحظه پنجره سیاه سی ام دی بالا میاد و بسته میشه اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.