علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 15 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2017 با سلام و خسته نباشید من زمانی که فایل SecSettings2.apk رو باز میکنم و (اسمم رو فقط اضافه میکنم در تنظیمات) وقتی اپ رو دکامپایل میکنم وقتی وارد تنظیمات میشم و میخوام ساعت رو تنظیم کنم متوقف میشه تنظیماتحتی اگر SecSettings2 رو باز کنم و ببندم بدون هیچ تغییری باز همین مشکل برام پیش میاد لطفا منو راهنمایی کنید ممنون apktool.jar هم به اخرین ورژن اپدیت کردم برنامه هم بدون هیچ خطا یی دکامپایل میشه فقط من توی یکی از اموزش هاتون خوندم که برنامه باید ساین بشه این کار رو هم کردم باز همین خطا رو دارم وقتی اسمم رو از طریق build.prop وارد میکنم مشکلی نیست ولی وقتی وارد string.xml میکنم وارد تنظیمات زمان میشم خطا متوقف شد میزنه و میپره بیرون با ابزار apkstopFixer دیکامپایل میکنید؟باید فشرده سازی رو 0 باشه و برنامه نیاز به ساین نداره خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mmdali 15 ارسال شده در 15 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2017 بله با apkstopfixer دکامپایل میکنم سطح فشرده سازی هم روی 0 هست بدون هیچ گونه خطا یی هم دیکامپایل میشه لینک ارسال
new.dev 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2018 درود apkstopFixer من این برنامه رو میخوام هیچ جا پیداش نکردم ممنونم میشم کسی داره لینک بده لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2018 مالک مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2018 در ۱ ساعت قبل، new.dev گفته است : درود apkstopFixer من این برنامه رو میخوام هیچ جا پیداش نکردم ممنونم میشم کسی داره لینک بده خدمت شما http://forum.gsm-developers.com/topic/9327-آموزش-ویدیوئی-حل-مشکل-force-closeمتوقف-شده-است-نرم-افزار-apk-بعد-از-کامپایل/ اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.