update mobile 10 ارسال شده در 21 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2016 سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم که خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد من یه رام d820g plus ویرایش کردم. بعد از ریپک کردن دیدم زمانی که میخواد به wifi وصل بشه روی درحال به دست آوردن آدرس ip گیر میکنه اول فکر کردم مشکل از ویرایش منه ولی اومدم فقط آنپک و ریپک کردم دیدم مشکل پا برجاس حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 21 مهر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2016 سلام دوستانمن به یه مشکل برخوردم که خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد من یه رام d820g plus ویرایش کردم. بعد از ریپک کردن دیدم زمانی که میخواد به wifi وصل بشه روی درحال به دست آوردن آدرس ip گیر میکنه اول فکر کردم مشکل از ویرایش منه ولی اومدم فقط آنپک و ریپک کردم دیدم مشکل پا برجاس حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام و درود خدمت شما. از باگ فایل باینری ماست نسخه تصحیح شده اش اماده هست به زودی انتشار میدیم سپاس اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
update mobile 10 ارسال شده در 21 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2016 سلام و درود خدمت شما. از باگ فایل باینری ماست نسخه تصحیح شده اش اماده هست به زودی انتشار میدیم سپاس منتظریم ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.