iraj 104 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 سلام ...دوستان دانگل تازه رسیده دستم نصب کردم منتها هر کاری میکنم اسمارت کارت رو نمیشناسه ...و دانگل best هم نصب هست رو سیستم .... ارور رو هم موقع اجرا میده ... http://uupload.ir/files/a37y_20.png irgsm لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 درود... نرم افزار Shell از ساپورت اینفنیتی دانلود کن وبااون باید دانگل وآبدیت کنی درست میشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 زدم این پیام رو میده http://uupload.ir/files/30a4_30.png irgsm لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 درود بر شما همکار عزیز 1- ببینید تو درایو منیجر چه درایور های نصب نیست از اون یه عکس بزارید 2- هنگام نصب دانگل یه لینگ فعال سازی به ایمیل شما ارسال میشود برای فعال سازی دانگل اونو تو مسیر نصب شده کپی کنید 3- درایور مورد نظر را دانلود نصب و تست کنید 4- از یه پرت دیگه تست کنید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 درود بر شما همکار عزیز 1- ببینید تو درایو منیجر چه درایور های نصب نیست از اون یه عکس بزارید 2- هنگام نصب دانگل یه لینگ فعال سازی به ایمیل شما ارسال میشود برای فعال سازی دانگل اونو تو مسیر نصب شده کپی کنید 3- درایور مورد نظر را دانلود نصب و تست کنید 4- از یه پرت دیگه تست کنید لینکی ارسال نشده برای من..البته درخواست جیمیل نداده که لینک بفرس برام...از پورت دیگه هم استفاده کردم درایورها الان همه نصبه حتی اسمارت کارت... irgsm لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 شما ثبت نام کردید؟باید طبق یوزر پسوردی که توی این قسمت بهتون داده ثبت نام کنید لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 داخل سایت رفتم منتها از کدام قسمت باید اکتیو بشه ؟؟ irgsm لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 19 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 داخل سایت رفتم منتها از کدام قسمت باید اکتیو بشه ؟؟ Login با توجه با یوزر و پسوردتون ثبت کنید اینم مطالعه کنید اگه متوجه نشدید Infinity-Box - Online Service لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 19 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2016 با دانگل منیجر به زور به سرور وصل شد و مشکل برطرف شد ..تشکر............. irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.