perspolis 17 ارسال شده در 3 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2015 مودم های tp link من با گوشی های ایفون مشکل دارن یعنی اصلا کانکت نمیشه شاید بعد از 20 بار زدن یبار کانکت بشه با ایفون 4 و 5 و 6 تست کردم با دو تا مودم tp link تست کردم مشکل داشتن ولی با dlink اوکی هست کسی میدونه مشکلش چیه ؟؟؟ کانفیگ رو از ایران به امریکا تغیر دادم ج نداد لینک ارسال
پین کد 10 ارسال شده در 3 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2015 من مودم tp link دارم ولی با هیچ آیفونی مشکل نداشته ... یکبار مودمها رو ریست کن و دوباره تنظیمات رو انجام بده ... لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 3 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2015 با چند تا مودم تست کردم مشکل داره واسه من با چند تا گوشی هم تست کردم ایفون مشکل داره ولی بقیه گوشی ها نه نت سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن ولی واسه من جواب نداد لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 3 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2015 سلام من یه مورد مشابه دیدم وقتی بود که رمز وای فای همش عدد بود این مشکل پیش میومد و با با تغیر رمز و حروف عدد روی یه گوشی حل شد =)) رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 3 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، 2015 بدون رمز هم کانکت میشم ارور میده لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 دوست من شما مودم رو آپدیت کنید و بعد یبار دیگه ریست کنید و روی کشور های عربی کانفیگ کنید نتیجه اعلام شود. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
perspolis 17 ارسال شده در 6 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 دوست من شما مودم رو آپدیت کنید و بعد یبار دیگه ریست کنید و روی کشور های عربی کانفیگ کنید نتیجه اعلام شود. چطوری مودم رو اپدیت کنم تو سایتشم لینک اپدیتی ندیدم مدل TP-Link td-w8901n لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 9 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 ببرین شرکتی که خط adsl خریدین براتون انجام میده. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
sahand100 10 ارسال شده در 27 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2015 من هم مشکل رو داشتم برای این کار نوع رمزنگاری وای فای رو روی حالت :wpa2-psk و TKIP قرار دهید : برای آپدیت فریمور رو از سایت TPLINK دان کنید و در قسمت MAINTENACE>FIRMWARE ارتقا دهید لینک ارسال
hasan32 15 ارسال شده در 27 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2015 لينك دانلود واسه مودم شما http://www.tp-link.com/resources/software/TD-W8901N_V1_141114.zip لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.