sajadsol 10 ارسال شده در 16 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2016 فلش تبلت های چینی بر اساس مینبورد که بنده تبلت هایی که ورژن آنها بالاتر میباشد را با ورژن های پایینتر هم فلش کردم و هیچ گونه مشکلی پیش نیومده بدین صورت که تنها تاچ و ال سی دی رو از تبلت جدا نموده که پس از فلش شدن دچار بهم ریختگی صفحه و کار نکردن تاچ نشوم. لینک ارسال
kia mobile 26 ارسال شده در 16 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2016 فلش تبلت های چینی بر اساس مینبورد که بنده تبلت هایی که ورژن آنها بالاتر میباشد را با ورژن های پایینتر هم فلش کردم و هیچ گونه مشکلی پیش نیومدهبدین صورت که تنها تاچ و ال سی دی رو از تبلت جدا نموده که پس از فلش شدن دچار بهم ریختگی صفحه و کار نکردن تاچ نشوم. سلام برادر من این چیزی که شما میگید غیر ممکنه اگه واقعان تعمیر کاری تو این صنف هستی اکانت سایت رو خریداری کنید تا به تمام اموزش ها دسترسی داشته باشید دوستان و اساتید شمارو یاری کنند موفق باشید یاعلی. لینک ارسال
sajadsol 10 ارسال شده در 17 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2016 با سلام و خسته نباشید مهندس جان بنده شخصا این کار رو کردم و تا تو دنیای موبایل کاری تست نشه قابلیت بیان کردن نداره با فلش همچین تبلت هایی و گرفتن عکس و ارسال اون به انجمن این موضوع رو برای همه دوستان روشن تر خواهم نمود. موفق و پیروز باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.