مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 12 مهر، 2016 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2016 حذف frp یا گوگل اکانت در سری جدید سامسونگ j200h فقط کافی این J200HXXU0AOJ3 ورژن را فلش کنید تا otg فعال بشه بعد از طریق او تی جی برنامه ریست فکتوری را نصب و از گوشی لذت ببرید. 2.apk - Google Drive Untitled - Download - 4shared تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
iraj62 10 ارسال شده در 12 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، 2016 حذف frp یا گوگل اکانت در سری جدید سامسونگ j200h Untitled - Download - 4shared ممنون از ارسال پست مفیدت گاها پیش میاد با این روش هم جواب نمیده که با رایت این فایل J200HXXU0AOJ3 به گوشی و با کابل otg حذف میشه . رهایی با شکستن زندان درون آغاز میشود تنها بنیان رهایی آگاهیست آگاهی !! لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 13 مهر، 2016 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2016 ممنون از ارسال پست مفیدتگاها پیش میاد با این روش هم جواب نمیده که با رایت این فایل J200HXXU0AOJ3 به گوشی و با کابل otg حذف میشه . ممنون از تکرار کردن پست من من هم دقیقا همین فایل را گفتم.یه مقدار دقت کنید. تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.