سجادبیانی 97 ارسال شده در 8 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2016 سلام این گوشی رو فلش زدن با ورژن بالاتر کارهای که انجام دادم 1.با کابل otg جواب نمیده اصلا نشون نمیده 2.با باکس جواب نمیده ارور میده 3. با نرم افزار SideSync این هم رفتم جلو بازم جواب نمیده بیلد نامبر مورد نیاز دانلگرد رو میخواستم ممنون میشم لیک بدید که بعد با باکس frp رو پاک کنم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 8 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2016 درود بر شما... فایل زیر رو از ساپورت BST دانلود کنید و رایت کنید بعد با آخرین ورژن موجود گوشی رو فلش کنید مشکل حل میشه. COMBINATION_OXA_FA51_J500FXXU1AOI2.bsp GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 8 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2016 درود بر شما...فایل زیر رو از ساپورت BST دانلود کنید و رایت کنید بعد با آخرین ورژن موجود گوشی رو فلش کنید مشکل حل میشه. COMBINATION_OXA_FA51_J500FXXU1AOI2.bsp متاسفانه باکس bst ندارم فقط z3x دارم دوستان کسی j500f دمه دست داره ببینه چه بیلد نامبری روش نصبه؟ ممنون. یه دونه j500f تو ویترین داشتم از روی بیلد نامبر اون دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 9 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 سلام این گوشی رو فلش زدن با ورژن بالاترکارهای که انجام دادم 1.با کابل otg جواب نمیده اصلا نشون نمیده 2.با باکس جواب نمیده ارور میده 3. با نرم افزار SideSync این هم رفتم جلو بازم جواب نمیده بیلد نامبر مورد نیاز دانلگرد رو میخواستم ممنون میشم لیک بدید که بعد با باکس frp رو پاک کنم درود با این فایل بزنید J500FXXU1AOK2 اگر روی آرم موند توی همون حالت frp off کنید بعد با آخرین ورژن بزنید لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 9 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 J500FXXU1AOH2_J500FOJV1AOH1_DS_5.1.1_UnitedArab_4F iles.rar لینک ارسال
Pejvak 58 ارسال شده در 9 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 سلام شما نیاز نیست دنبال بیلد نامبر بگردید راه حل اینه که باید یک رام با تاریخ 2015 (ماه های اول 2015 ) روی گوشی فلش کنید تا امنیت گوشی پایین بیاد با پایین اوردن سکوریتی گوشی هم side sync جوابگو هست و هم otg پایدار باشید مرکز تخصصی تعویض هارد و سی پی یو و ترمیم بوت Telegram ID : Ghorbani_Mostafa لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 9 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 http://gsm-developers.ir/thread10609.html#post36483 لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 9 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 اعلام نتیجه ممنون از دوستان بابت نظراتشون از روی همون گوشی که توی ویترین دادشتم دانگرد کردم و با باکس z3x براحتی frp رو off کردم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 9 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 سلام با همين روش كه بهتون ميگم بزنيد انشالله 100 در صد جواب ميگيريد چهار فايل بگير فايل ap رو رايت كن otg رو نصب كن و مراحل بعد تمام لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.