موبایل الیکا 105 ارسال شده در 7 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2016 سلام..دروود جدیدترین سلوشن تعمیراتی تبلت لنوو Lenovo-A5500-HV مسیر کانکتور باطری انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 7 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2016 مسیر کانکتور السیدی انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 7 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2016 مسیر عدم لایت انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 9 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 مسیر سیم کارت انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 9 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 مسیر usb شارژ انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 9 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2016 مسیر اسپیکر انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
Mahde1361 10 ارسال شده در 22 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2017 سلام.اساتید محترم خسته نباشین تبلت a5500 دکمه های بغلش در گیرن وقتی روشنش میکنم مستقسم روی بوت میره و کلید بالا و پایین کار نمیکنه فلت کلیدهارو کامل عوض کردم ولی بازم ج نداد.میشه راهنمایی بفرمایید ممنون لینک ارسال
صفردو 0 ارسال شده در 1 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2017 سلام چرا تصاویر شماتیکها برایم باز نمیشود .دوتا لنوو a5500 دارم جفتش شارژ نمیکنن ولتاژتا سر کانکتور باتری هم میرسه .رفتم کانکتور سیم رو عوض کنم حالا شارژ نمیکنه.ممنون راهنمایی کنین. لینک ارسال
rezakondori 0 ارسال شده در 16 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2019 سلام تبلت لنوو a5500 در حالت خاموش شارژ میکنه وقتی گوشی روشن میشه علامت شارژ نمیاد و شارژ نمیکنه سوکت عوض شده باطری هم عوض شده راهنمایی کنید متشکر لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.