ei.g.a 17 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 درود دوستان ممنون میشم کسی این فایل رو داره بزاره h739-mainboard-v4.0.0 a33 رایگان نباشه هم مانعی نیست ممنون لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 درود.. دوست عزیز این فایل خیلی کمیابه ومتاسفانه من ندارم پرس وجو وسرچ میکنم اگه پیداکردم حتمابراتون آپ میکنم. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 درود.. خدمت شما: MEGA این پست ومطالعه کنید GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 7 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2016 درود اسماعیل جان فایل شما با cpu mtk هست اما مال بنده با cpu a33 هست. بهرحال ممنون ازتون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.