jalilzadeh 98 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 پچ فارسی ساز تمام گوشی های سامسونگ با فایل کم حجم برای اولین بار توسط جلیل زاده ******************************************************************************* سلام و درود بر همه کاربران فهیم جی اس ام دولوپرز این پچ برای اولین بار توسط بنده در این انجمن ساخته شده و تقدیم کاربران عزیز میگردد. آموزش : پچ را از طريق ريكاوري كاستوم روي گوشي رايت كنيد و تمام. ***فایل بزودی بر روی سرور قدرتمند تیم*** GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 این پچ که قراره تو سرور بذارین مثله مورلوکال عمل میکنه یا نه یعنی اگه گوشی عربی داشته باشه می تونه فارسی کنه یا حتی گوشی که عربی هم نداره می تونه فارسی کنه ؟ GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 5 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 درود دوست عزیز.... نه نیازی به وجود زبان عربی برای فارسی سازی نیست. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 6 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2016 درود_________- با تشکر از اقای جلیل زاده لینک فایل بر روی سرور قرار گرفت لینک دانلود موفق باشید. لینک ارسال
محمد همدانی 14 ارسال شده در 6 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2016 سلام ممنون دوست عزیز لطفا آموزش هم بزارید لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 6 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2016 سلامممنون دوست عزیز لطفا آموزش هم بزارید درود بر شما آموزش بر پست 1 اضافه شد. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 8 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2016 دوست عزیز این فایل شما گوشی هایی که ساپورت فارسی نداره وبا مور لوکال فارسی نمیشه را میتونه فارسی کنه؟ و یا فقط گوشی هایی را فارسی میکنه که ساپورت فارسی دارند؟ لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 8 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2016 دوست عزیز این فایل شما گوشی هایی که ساپورت فارسی نداره وبا مور لوکال فارسی نمیشه را میتونه فارسی کنه؟ و یا فقط گوشی هایی را فارسی میکنه که ساپورت فارسی دارند؟ درود بر شما... این پچ قادر به فارسی سازی گوشیهایی است که در ستینگ و فریمورک آنها زبان فارسی موجود باشد. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
rasol_mohabbat 34 ارسال شده در 8 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2016 دوست عزیز اینطور که شما فرمودید کار سختیه من فایل هایی که فارسی نداره تبدیل میکنم تا فارسی بشه فایل فلش را با برنامه 7zip extract میکنم بعد چند تا فایل بدست میاد دوتا فایل cash و hiden را پاک کرده و فایل های باقی مونده را دوباره فشرده کرده با فرمت rar با z3x فلش کنید احتمال داره با odin فلش نشه این روش برای گوشی هایی که ساپورت فارسی دارند لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 8 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، 2016 دوست عزیز اینطور که شما فرمودید کار سختیهمن فایل هایی که فارسی نداره تبدیل میکنم تا فارسی بشه فایل فلش را با برنامه 7zip extract میکنم بعد چند تا فایل بدست میاد دوتا فایل cash و hiden را پاک کرده و فایل های باقی مونده را دوباره فشرده کرده با فرمت rar با z3x فلش کنید احتمال داره با odin فلش نشه این روش برای گوشی هایی که ساپورت فارسی دارند احسنت بر شما... اینی که فرمودید همان آموزشی هست که بنده قبلا گذاشته ام.فارسی سازی دائمی و بدون روت گوشیهای سامسونگ اگر دقت کرده باشید که مطمئنم نکرده اید،در این روش نیازی به دانلود فایل فلش نیست، در نتیجه ریسک فلش برای کاربران مبتدی که جدیدا گوشیهای سامسونگ هم با خاموشی و یا هنگ روی آرم مواجه میشوند هم از بین میرود. اگر شما فکر میکنید رایت این فایل از رایت فایل فلش با حجم 2 گیگ راحت تره میتونید از اون روش استفاده کنید. در ضمن بعد از پاک کردن cache و Hidden فرمت زیپ رو به tar تبدیل کنید تا به مشکل برنخورید. یا علی GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.