gebal 57 ارسال شده در 4 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 اگه بتونی پشت گوشی رو باز کنی و کانکتور باتری و قطع و دوباره وصل کنی شاید بشناسه این کار انجام دادم جواب نمیده لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 4 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 شما نباید دانگرید میکردی، متاسفانه بوت پرونده لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 4 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 فکر نکنم بوت باشه .......گوشی دکمه ریستارت فشار میدم ویبره میزنه... لینک ارسال
Alir3za 10 ارسال شده در 4 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 آها، پس سیم بزنید متصل کنید به منبع ببینید موقع پاور چقدر جریان میکشه موقعی که دکمه ریست رو هم میزنید چقدر لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 4 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 الان که منبع در دستم ندارم چند ساعت پیش که به منبع وصل کردم و پاور زدم 17تا جریان داشت رو همان 17 می ماند لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 4 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 یه چیز دیگه اقا علی موقع که دکمه ولوم بالا با پاور میگیرم گوشی ویبره میزنه... باطری از گوشی جدا میکنم .. بدون یاطری گوشی یه سیستم وصل میکنم چراغ بالا شنود روشن میشه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 اصلا احتیاجی نبود گوشیرو باز کنید cpu گوشی هنگ کرده بود و رو صفحه ی سیاه مونده بود به مدت 24 ساعت باید گوشی رو به همون حالت میزاشتی تا باطریش کاملا تخلیه شه بعد بزنی ب شارژ و در اسیتول در قسمت ستینگز تیک اول و سوم و میزدی بعد ولوم پایینو بگیرو به سیستم وصل کن و آخرین ورژنو فلش کن نگران بوتشم نباش اگه جواب نگیری با یه سیستم دیگه تست کن و از نصب بودن درایور s1boot هم مطمعن باش مشکل گوشی حل میشه لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 4 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 اصلا احتیاجی نبود گوشیرو باز کنید cpu گوشی هنگ کرده بود و رو صفحه ی سیاه مونده بود به مدت 24 ساعت باید گوشی رو به همون حالت میزاشتی تا باطریش کاملا تخلیه شه بعد بزنی ب شارژ و در اسیتول در قسمت ستینگز تیک اول و سوم و میزدی بعد ولوم پایینو بگیرو به سیستم وصل کن و آخرین ورژنو فلش کن نگران بوتشم نباش اگه جواب نگیری با یه سیستم دیگه تست کن و از نصب بودن درایور s1boot هم مطمعن باش مشکل گوشی حل میشه الان من باید چکار کنم که گوشی روشن بشه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 الان من باید چکار کنم که گوشی روشن بشه کانکتور باطرو در بیار اگه گوشی شارژ داره هیچ امتحان کن یه بار طبق مراحلی که گفتم فلش کن اگه نه گوشیو بزن ب شارژ و در اسیتول در قسمت ستینگز تیک اول و سوم و بزن بعد ولوم پایینو بگیرو به سیستم وصل کن و آخرین ورژنو فلش کن لینک ارسال
gebal 57 ارسال شده در 4 مهر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 2016 مشکل من شناسایی نشدن گوشی در سیستم هست رو دو سیستم چک کردم گوشی شناسایی نمیشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.