iran_gsm 11 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 سلام با تشکر از زحمات ایلیا جان و مدیران عزیز حقیقتش هزینه ای که ما پرداخت کردیم برا انجمن و دانلود سنتر مبلغ ناچیزیه ولی از اون زمانی ک من اکانت خریدم یا سایت در حال تغییر و تحول بود یا دانلود سنتر بسته بود یا جابجا میشد ولی بازم جای تقدیر از تلاش شبانه روزیتون هست ولی ناراحتیم بیشتر از اینه که یک گیگ فایل A5500 Hv فارسی رو میگیرم از دانلود سنتر (فایل وسطی که نوشته فارسی دارد ) و میبینم اصلا فارسی نداره لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 فایل سوم هم رام کوک شده تیم پارس جی اس ام هست که قرار دارید که فقط میشه موقعی ک تبلت رو فاکتوری ریست کرد زبون فارسی رو انتخاب کرد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 فایل سوم هم رام کوک شده تیم پارس جی اس ام هست که قرار دارید که فقط میشه موقعی ک تبلت رو فاکتوری ریست کرد زبون فارسی رو انتخاب کرد سلام و درود بر شما ... لینک مربوطه را قرار دهید تا رسیدگی شود ... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 بنده مشکلم با یه رید از تبلت دیگه حل شد ولی لینک هم خدمتتون لینک دانلود لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 بنده مشکلم با یه رید از تبلت دیگه حل شد ولی لینک هم خدمتتون لینک دانلود لینک پست اصلی رو قرار دهید ... سپاس اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 ایلیا جان پستی نیست.من خواستم رام 5500 بگیرم دومین فایل دانلود سنتر رو زدم نوشته بود فارسی ولی فارسی نداشت سومی رو هم زدم فارسی بود ولی از تیم پارس بود و اینکه موقع فاکتوری ریست فقط میشد زبون فارسی رو انتخاب کرد داخل Language فارسی نیست لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 با عرض سلام فایل j105را هم نوشته 4 فایل ولی تک فایل هست.اگر صلاح میدونین تا اشکالات مرکز دانلود اینجا بیان شود برای هر چه بهتر شدن سایت. لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 درود______ لطفا لینک مربوطه را قرار دهید تا سریعا رسیدگی شود لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 27 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، 2016 سلام با تشکر از زحمات ایلیا جان و مدیران عزیز حقیقتش هزینه ای که ما پرداخت کردیم برا انجمن و دانلود سنتر مبلغ ناچیزیه ولی از اون زمانی ک من اکانت خریدم یا سایت در حال تغییر و تحول بود یا دانلود سنتر بسته بود یا جابجا میشد ولی بازم جای تقدیر از تلاش شبانه روزیتون هست ولی ناراحتیم بیشتر از اینه که یک گیگ فایل A5500 Hv فارسی رو میگیرم از دانلود سنتر (فایل وسطی که نوشته فارسی دارد ) و میبینم اصلا فارسی نداره دقيقااااااااا منم موافقم + اينكه من چند روز پيشم ي فايل 816g مدياتك فارسيشو ميخواستم تو دانلود سنتر ٢تا فايل زده بود فارسي يكي رو هم زده بود نداره من ٢تا شم دانلود كردم ٢تاشم فارسي نبود بعد يكي از دوستان ي فايل گذاش نوشته بود كوك شده توسط ايليا من اونم زدم رو ارم ميموند هركاري كردم جواب نداد ميتونيد پستاي منو بريد ببينيد كلا ايراد نوشتاري داره دانلود سنتر و اينكه من ٢ ٣تا قبلا سفارش فارسي سازي دادم كسي اصلا جوابم نداد يكي از پستامم پاك كردن مديران خيلي برام جالب بود من كلا تو اين سايت ٣تا سوال پرسيدم يدونش كه دعوامون شد جوابي ندادن به ما اون ٢تارم كسي بلد نبود فكنم يكم بايد مسعوليت پذير باشن بعضي از دوستان لینک ارسال
AmiR-Ali 21 ارسال شده در 28 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2016 درود__ دوستان همینجور که اطلاع دارید دانلود سنتر بطور کلی تغییر پیدا کرده و باید گفت ما از ابتد ا شروع کردیم و یک تیم چند نفره بصورت شبانه روزی دارن کار میکنن و تعداد فایل ها و همینطور مدلهای گوشی بسیار زیاده خوب طبیعی هست که مشکلاتی و یا ایرادات نوشتاری ناچیز وجود داشته باشه این ایرادات با همکاری شما عزیزان رفع میگردد و اگه ایرادی مشاهده کردید لطفا لینک و پست مربوطه رو ارایه دهید تا رسیدگی شود سعی ما بر این هست که انشاالله بهترین دانلود سنتر را ارایه دهیم ممنون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.