asaad 11 ارسال شده در 23 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2016 سلام.میخوام فایل یک تبلت چینی رو طوری ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.ممنونم. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2016 سلام.میخوام فایل یک تبلت چینی رو طوری ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.ممنونم. درود بر شما ... رامی که میخواهید اینکار رو بکنید چه نوع رامی هست ؟ allwinner ، mediatek اینا رو بیان کنید... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
asaad 11 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2016 با تشکر از شما رام تبلت چینی با سی پی یو allwinner A33 هستش. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 24 شهریور، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2016 با تشکر از شمارام تبلت چینی با سی پی یو allwinner A33 هستش. اموزشهای این نوع چیپست رو فعلا ارایه ندادیم و در برنامه پشتیبانی ما نیستش در نسخه های بعدی ارایه میشه .. تا اون مواقع صبور باشید ... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.