iran_gsm 11 ارسال شده در 16 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2016 سلام رامی واسه این تبلت نیست فقط کلید هوم و پاور داره میدونم یه قلقی هم واسه وایپ کردن داره کسی تجربه هارد ریستشو داره بذاره ممنون میشم لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 16 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2016 درود... نوع cpu را اعلام کنید تا بشه راهنمایی کرد. در ضمن مشخصه مین برد رو هم اعلام کنید تا در صورت عدم حل مشکل با هارد ریست،رام براتون قرار بدیم. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 16 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2016 سلام رامی واسه این تبلت نیست فقط کلید هوم و پاور داره میدونم یه قلقی هم واسه وایپ کردن داره کسی تجربه هارد ریستشو داره بذاره ممنون میشم با سلام تا جایی که بنده اطلاع دارم این تبلت ها ریست دستی ندارن و باید فلش بشن ولی خب شاید شد..... لینک ارسال
iran_gsm 11 ارسال شده در 17 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2016 داداش من شنیدم این تبلت میشه یه روش تو نت پیدا کردم که انجام نشد رامش هم تو نت ندیدم مشخصاتش اینه a33 h739j-mainboard-v1.0.0 topwise-014 2014-07-19 اینجا هم دوستمون درخواست داده بودن لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 15 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 up........................................ irgsm لینک ارسال
MR.Javad 33 ارسال شده در 15 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 سلام دوست من اکثرا این مدل رو نمیشه ریست دستی کرد ولی من خودم یکیشو با بدبختی ریست کردم نمیدونم شانسی یا هرچی بگی اتفاق افتاد.ً@*&،9596 روش کار اینه: تبلت را خاموش کنید .... دکمه پاور و همچنین دکمه کناریش رو همزمان 8 ثانیه نگه دارید وقتی لوگوی مارشال رو دیدین هر دو دکمه را رها کنید به فاصله یک ثانیه هر دو دکمه را تند تند فشار دهید و این کار را ادامه دهید تا وارد منو ریکاور شوید البته خیلی بد قلقه و من رامی هم ندیدم براش فعلا تشکر کردن نشانه شخصیت شما میباشد...ً@*&،641 لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 16 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2016 نه خیلی بد قلق هستش ....جواب نمیده ........ irgsm لینک ارسال
aetork 10 ارسال شده در 9 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، 2017 امروز بعد از مدتی این تبلت به دستم رسید و با روش زیر به راحتی وارد ریکاوری شد: تبلت رو کاملا خاموش کنید و سپس هر دو کلید بالا رو بگیرید و وقتی آرم نمایان شد انگشت تون رو بردارید و سپس پشت سر هم هر دو دکمه رو ضربه ای بزنید تا وارد محیط ریکاوری بشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.