update mobile 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 با سلام تا حالا کسی از دوستان فایل system رو بدون دردسر ریپک کرده و رایت کرده باشه چون من زمانی که فایل اصلیو فقط آنپک و ریپک میکنم و رایت میکنم گوشی یا روی آرم گیر میکنه یا بعد از آرم صفحه سیاه میشه لطفا رهنمایی کنید ممنون لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اندروید 5 و 6 ؟ یا 4 ؟ تو اندروید 5 به بالا باید بوت رو هم ادیت کنی برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
update mobile 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 فعلا با اندروید 4 لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 فعلا با اندروید 4 درود بر شما ... ریپک سیستم بستگی به ساختار فایل داره و نرخ فشرده سازی در بعضی رامها متفاوته ... در اموزش بعدی نحوه به دست اوردن فایل مربوط به ریپک از رام و تعیین نرخ فشرده سازی رو توضیح خواهیم داد ... با استفاده از روشی که ارایه شده است بر روی اکثر مدل ها جواب میده منتها برای بعضی مدلها که ساختار متفاوتی دارند و فشرده سازی فایلشو فرق داره نوع ریپکش نیز متفاوت میباشد... موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
update mobile 10 ارسال شده در 18 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، 2016 سلام مجدد خدمت اساتید خواستم بگم که اگه امکانش هست آموزش های ریپک کردنو زودتر بزارید چون گیر من فقط تو ریپک کردنه با تشکر لینک ارسال
asaad 11 ارسال شده در 25 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2016 منم همين مشكل رو دارم،حتي وقتي فايل سيستم رو تو آندروید ۴ فقط آنپک و ریپک میکنم تو رایت با ادین ارور فایل سیستمی رو میده،ً@*&،4641 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.