me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 گویا مشکلات داره اضافه میشه بهم من روت میکنم هنگام روشن شدنset warranty bit kernel میده !!ً@*&،212 لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 گویا مشکلات داره اضافه میشه بهم من روت میکنم هنگام روشن شدنset warranty bit kernel میده !!ً@*&،212 با سلام ورود شمارو به انجمن خوش آمد میگم شما رام 4 فایله رو که فلش کردید گوشی بالا اومد اگه بیس باند نداشتی کافیه فایلیو که گذاشتم دانلود کنید و تو قسمت cp بزارید فلش کنید تا اوکی شه J5 لینک ارسال
me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 با سلام ورود شمارو به انجمن خوش آمد میگمشما رام 4 فایله رو که فلش کردید گوشی بالا اومد اگه بیس باند نداشتی کافیه فایلیو که گذاشتم دانلود کنید و تو قسمت cp بزارید فلش کنید تا اوکی شه J5h-modem-hamed67vi در ضمن سریه بعد برای رسیدن به جوابتون باید کاربر ویژه یا vip شوید موفق باشید ممنون گوشی بالا اومده اما انتن ندارم هنوز ! sboot هم پیدا نکردم!! لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 ممنونگوشی بالا اومده اما انتن ندارم هنوز ! sboot هم پیدا نکردم!! فایلو که من گذاشتم باید فلش کنید که فک نکنم دسترسی داشته باشید با اون مشکلتون حل میشه در ضمن سوالتونم تو جای اشتباهی مطرح کردید و و موضوعتونم با عنوان مناسبی انتخاب نکردید لینک ارسال
me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 فایلو که من گذاشتم باید فلش کنید که فک نکنم دسترسی داشته باشید با اون مشکلتون حل میشهدر ضمن سوالتونم تو جای اشتباهی مطرح کردید و و موضوعتونم با عنوان مناسبی انتخاب نکردید زدم اما انتن نیومد باز هم لینک ارسال
me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 من الان باکس دارم z3x اما قسمت repair نیست لطف میکنید بگید چه جوریه مرسیً@*&،2222 لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 من الان باکس دارم z3x اما قسمت repair نیست لطف میکنید بگید چه جوریه مرسیً@*&،2222 ببین اگه گوشی از همون مدل داری از پوشه ی efs بکاپ بگیر رایت رو این گوشی که مشکل داره اگه نداری این فایلارو امتحان کن مطمعنن جواب میگیری Dev-Host - 4file.Galaxy.J5.SM-J5 لینک ارسال
me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 ببین اگه گوشی از همون مدل داری از پوشه ی efs بکاپ بگیر رایت رو این گوشی که مشکل دارهاگه نداری این فایلارو امتحان کن مطمعنن جواب میگیری Dev-Host - 4file.Galaxy.J5.SM-J5H.SER.J5HXXS1APE1.5.1.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service Download firmware: J5HXXS1APE1_J5HOJV1APE1_THR - SamMobile پست اولم و ببینید عکس گرفتم !من بکاپ efs و زدم اما پروداکت نداره ! حتی 7 تا بکاپ efs دارم اما پروداکت نداره! من فلش زدم 2 تا رام مختلف 5.1.1 قدیمی رو! و روسیه 4 فایله جدید ! اگه این لینک کفایت میکنه بزنم؟! لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 پست اولم و ببینید عکس گرفتم !من بکاپ efs و زدم اما پروداکت نداره ! حتی 7 تا بکاپ efs دارم اما پروداکت نداره! من فلش زدم 2 تا رام مختلف 5.1.1 قدیمی رو! و روسیه 4 فایله جدید ! اگه این لینک کفایت میکنه بزنم؟! شما که گفتید واسه تست این کارو کردید. همون اولین بار که شما Reset EFS میزنی باکس خودش بکاپ میگیره در قسمت >C:\Program Files\Z3X\Samsung\SamsungToolPRO\backup\EFS از همونجا اولین بکاپ رو رایت کنید If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 به خدا برای تست انجام دادم ! و wipe efs/nvm زدم , من 10 بار گفتم به خدا برمیگردونم بکاپ رو اما نمیاد انتن یه efs گیر نمیاد واقعا یعنی بد بخت شدم؟ً@*&،985 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.