me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 سلام دوستان بنده برای تست ترمیم سریال گوشی خودم رو تست کردم! و اینکه یه بنده خدایی گفت باید یا سوپر IMEI کنی گزینه WIPE EFS رو بزنی یا فایل سرت رایت کنید بعد که زدم WIPE EFS و انتن دیگه بالا نمیاد و الان موندم چی کار کنم!؟ گزینه IMEI و که سریال رو دستی وارد میکردی نیست اصلان سرعت فلش هم خیلی پایینه خیلی چه جوری بالا ببرم لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 باکس قبل از Wipe EFS خودش بکاپ میگیری همون فایلو دوباره رایت کن مشکلت حل میشه If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 باکس قبل از Wipe EFS خودش بکاپ میگیری همون فایلو دوباره رایت کن مشکلت حل میشه If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 درسته زدم بکاپ EFS رو اما نمیاره ! من قبلش هم با نرم افزار device id changer تغییر دادم ایدیمو! ربطی داره ؟ اخه هنگام برگدوندن فایل EFS میزنه product id..... لینک ارسال
me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 الان رایت سرت هم کزدم نشد چهار فایل فلش زدم اما بعدش میخواد بیاد بالا زد warranty bit:kernel ولی بالا میاره! write efs read efs لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 فایل Sboot رو رایت کنید و دوباره اقدام به ریپییر کنید If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اگه نشد با فایل زیر فلش بزنید J5 If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
me.milad 10 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اگه نشد با فایل زیر فلش بزنیدJ5HXXU1AOG4_OXE1AOG4_v5.1.1_Repair_Firmwares.zip | ROM by Tsar3 for Generic Device ماله من j500h هستش ! و اینکه الان اینسری با اودین فلش زدم و ارور Kernel رفت!اما انتن ندارم! دوباره بزنم efs رو برای برگردوندن! چون ماله رام قبلی هست الان روی روسیه هست موردی نداره! لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 مشکلی نیست و اون لینکو دادم ماله j500h هست If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mehdi-ghanbarinia 11 ارسال شده در 15 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، 2016 شما بايد گوشي رو با فلش فايل فكتوري كه بيشتر دست نمايندگي ها هست فلش كنيد Sboot هم ميتونه مشكل رو حل كنه ولي نه هر sboot يه گوشي نو مثل همين بگير بگير طبق بيلد همون همون ورزن رو ژيدا كن و رايت كن لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.