رامین ملکی 51 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 تبلت به علت خاموشی و فلش نشدن فرمت شد و بعد فلش کامل.... ولی بعد از آرم لنوو یه صفحه میاد که توی اون صفحه درخواس انتخواب کشور میشه.... هر کدومم اتنخاب میکنم.... پیغام please wait for set countere میاد..بعد یک دقیقه time out و ریستارت شده..و همون صفحه..ممنون میشم راهنماییم کنید. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 تبلت به علت خاموشی و فلش نشدن فرمت شد و بعد فلش کامل.... ولی بعد از آرم لنوو یه صفحه میاد که توی اون صفحه درخواس انتخواب کشور میشه.... هر کدومم اتنخاب میکنم.... پیغام please wait for set countere میاد..بعد یک دقیقه time out و ریستارت شده..و همون صفحه..ممنون میشم راهنماییم کنید. موقعه ی فلش وقتی فایل اسکترو لود میکنی تو فلش تول یه فایل به اسم fac هست که باید به صورت دستی لود کنید اونو لود کنو فلش مشکلت حل میشه لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 ممنون از کمکتون..مشکلم حل شد.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
hamed070 10 ارسال شده در 10 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2017 سلام دوستان خواهشاااااااااااااا راهنمایی کنید که اصلا هیچکجا جوابمو ندادن من همین مشکلو داشتم اما قبل از این روش شما یعنی گزینه fac رو امتحان کنم به صورت کامل تبلت خاموش شدو اصلا دیگه بالا نیومد دو ساعت تو شارز بود اصلا هیچ علامتی نیومد دیگه حتی سیستم واسه فلش نمیشناستش کابل شارزر و درایورا و همه چیزارو چک کردم سالمن لطفا خیلی ریز راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال
hamed070 10 ارسال شده در 10 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2017 موقعه ی فلش وقتی فایل اسکترو لود میکنی تو فلش تول یه فایل به اسم fac هست که باید به صورت دستی لود کنیداونو لود کنو فلش مشکلت حل میشه سلام دوست عزیز من همین مشکلو داشتم اما قبل از اینکه با روش شما fac تست کنم . تبلت شارزش کامل تمام شد و اصلا دیگه شارز نمیشه و اصلا بالا نمیاد .یک تبلت خاموش خاموش لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.