MR.Majid 226 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 از مدیریت محترم یوزر و پسورد سرور میخواستم؟که برام خصوصی بفرستند؟ با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 سلام شما به دلیلایلی که خودتون بهتر میدونی اخراج شدید و باز برگشتید فکر نکنم دیگه دسترسیتون باز بشه چه به بخش کوک چه به سرور موفق باشید رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 سلام شما به دلیلایلی که خودتون بهتر میدونی اخراج شدید و باز برگشتید فکر نکنم دیگه دسترسیتون باز بشه چه به بخش کوک چه به سرور موفق باشید آخه دادا من اگر من یوزر پسوردمو به کسی دادم خدا به کمرم بزنه ... من حتی پول کوک رو کامل به دادا ایلیا دادم که لبتاب خونه ام خراب شد دیگه کلا روشن نشد و ادامه ندادم کوک رو... من کل اطلاعاتی که راجب نرم افزار یادم گرفتم همین سایت بود وهست. لطفا حساب بنده رو باز کنید؟؟؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 11 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2016 آخه دادا من اگر من یوزر پسوردمو به کسی دادم خدا به کمرم بزنه ... ولی بجان مادرم روحم از این جریان خبر نداشت ... من حتی پول کوک رو کامل به دادا ایلیا دادم که لبتاب خونه ام خراب شد دیگه کلا روشن نشد و ادامه ندادم کوک رو... من کل اطلاعاتی که راجب نرم افزار یادم گرفتم همین سایت بود وهست. لطفا حساب بنده رو باز کنید؟؟؟ سلام اقا مجید مشکلی نسیت لطفا در این پست فقط این مورد رو اطلاع بدید و سپس ایلیا و معاون عزیز حتما پیگیری خواهند کرد و اگر دلیل و مدرکی وجود داشته باشه به شخص خودتون ارائه میکنن یک تقاضا دارم ازتون خواهشن دیگه جان مادرتون رو قصم نخورید چون من واقعا دلخور میشم جان مادرانمان و پدرانمان را برای هرکاری قسم نخوریم. ممنون از شما لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 13 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2016 در خواست دارم از مدیریت محترم جناب ایلیا صوری اکانت بنده رو فعال کنند؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 13 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، 2016 در خواست دارم از مدیریت محترم جناب ایلیا صوری اکانت بنده رو فعال کنند؟ سلام مجدد با خود جناب صوری خصوصی پیغام بدید و مشکلتون رو پیگری کنید تاپیک بسته شد ../ رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.