g0dsend313 25 ارسال شده در 10 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2016 آموزش حل مشکل sw rev check fail 2 binary 1 (گوشی j7f ) اختصاصی gsm-developers.ir این اموزش برای سایر مدل ها هم قابل استفاده هست راه حل اول : با alzip فایل فلش رو باز کنید و 2 فایل modem.bin و sboot.bin رو حذف کنید و مجدد به tar تبدیل کنید ترجیحا با پیت فلش کنید راه حل دوم: آخرین نسخه فیرمور رو دانلود و فلش کنید ترجیحا با پیت فلش کنید این مشکل بخاطر قفل امنیتی جدید سامسونگ هست که تو بوت گذاشته شده برای اینکه نشه فایل های قدیمی رو فلش کرد (چون یکی از ترفند های باز کردن قفل frp فلش نسخه پایین تر بود) برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 آموزش حل مشکل sw rev check fail 2 binary 1 (گوشی j7f ) اختصاصی gsm-developers.irاین اموزش برای سایر مدل ها هم قابل استفاده هست راه حل اول : با alzip فایل فلش رو باز کنید و 2 فایل modem.bin و sboot.bin رو حذف کنید و مجدد به tar تبدیل کنید ترجیحا با پیت فلش کنید راه حل دوم: آخرین نسخه فیرمور رو دانلود و فلش کنید ترجیحا با پیت فلش کنید این مشکل بخاطر قفل امنیتی جدید سامسونگ هست که تو بوت گذاشته شده برای اینکه نشه فایل های قدیمی رو فلش کرد (چون یکی از ترفند های باز کردن قفل frp فلش نسخه پایین تر بود) جواب نداد راه حل دیگه ای نداره لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 سلامو درود من یک گوشی داشتم با این فایل پیت اوکی شد فقط کارهای بالا رو همرو انجام دادم لطفا شما هم تست کنید فایل پیت با باکس z3x بزنید دانلود فایل Download J700F 2016 pit از آپلود آی آر لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 سلامو درود من یک گوشی داشتم با این فایل پیت اوکی شد فقط کارهای بالا رو همرو انجام دادم لطفا شما هم تست کنید فایل پیت با باکس z3x بزنید دانلود فایل Download J700F 2016 pit از آپلود آی آر جواب نداد اندروید گوشی 6 تو رایت فایل سیستم ارور میده لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 با اسمارت سویچ مشکلتون حل میشه توجه داشته باشین که تعداد فلش زدن بیشتر بشه گوشی روی ارم هنگ میکنه و درخواست فریمور اضطراری میکنه لینک ارسال
majedj2002 23 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 با z3x ورژن 26 زدم فقط تیک ریکاوری و یوزر دیتا رو زدم حل شد ممنون از دوستان لینک ارسال
milad wolf 10 ارسال شده در 3 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، 2016 سلام . خسته نباشید . منم همین مشکل رو روی j5h دارم . هیچ چوره نتونستم درستش کنم . لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
ashkan530 13 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2016 با سلام تا الان با j700f و a510f و g925f ک هرسه تا اپدیت ب اندروید 6 شده بودن با مشکل فلش نشدن سیستم و خطا دادن مواجه شدم ک روی هر سه مدل اخرین اپدیت گوشی ها رو از sammobile گرفتم ک بدون مشکل فلش کرفتن و اومدن بالا.=P~ قبل از این تمام روش ها هم تست کردم جواب نداد=(( .حتی فایل ap رو اکسترکت وحذف هم انجام دادم :-O لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 4 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2016 با سلام تا الان با j700f و a510f و g925f ک هرسه تا اپدیت ب اندروید 6 شده بودن با مشکل فلش نشدن سیستم و خطا دادن مواجه شدم ک روی هر سه مدل اخرین اپدیت گوشی ها رو از sammobile گرفتم ک بدون مشکل فلش کرفتن و اومدن بالا.=P~قبل از این تمام روش ها هم تست کردم جواب نداد=(( .حتی فایل ap رو اکسترکت وحذف هم انجام دادم :-O دوست من در حال حاظر این مشکل رو داریم ولی میخوایم دانگرید کنیم فریمور پیدا نمیکنیم یعنی تو اکثر فریمور ها ارور میده لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.