milad 15 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 سلام ضمن عرض خسته نباشید به همکاران عزیز داداشای گلم خواستم ببینم کسی تا حالا این گوشی به پستش خورده یا فایلشو داره کسی بهم بده. دوتا عکس هم از مشخصات کاملش میزارم براتون.اگر کسی فایل داشت بزاره لطفا. لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 بعداز فلش گوشی باید آنلاک شبکه بشه دوست عزیز چون بعداز فلش گوشی لاک میشه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 این مدلو فلش نکنی بهتره.چون اپراتوری هستش و برای اینکه گوشی مشکل پیدا نکنه مجبوری کاستوم رام فلش کنی روش لینک ارسال
shahin-gsm 12 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اینم رام رسمیش ولی به گفته دوستمون اگه دنبال دردسر هستی بزن Download file KDI-SCL24KDU1BOK1-2 لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 مشکل اصلی اینه که وقتی میری تو shareit یا میخوای گوشیو بکنی آنتن فقط هات اسپات گوشی برا یه لحظه روشن میشه بعد خاموش میشه و کار نمیکنه. حالا گفته شده قبلا گوشی فلش شده و مثلا تا چند روزی این مشکلو نداشته اما باز به مشکل خورده. منتظر نظراتتون هستم دوستان لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 راه حلش رو من میگم منتها باید قول بدی اگ جواب داد کمتر از 50 نگیری برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 راه حلش خیلی ساده هست وایفای ، اینترنت رو خاموش کن برو تنظیمات mobile network access point یا vn vinphone یا Hebrews... رو داری یا هر چیزی دیگه ویرایشش کن(پاک نکن) قسمت apn type رو بذار default کاما supl کاما hipri کاما dun به این شکل default,supl,hipri,dun ذخیره کن گوشیو خاموش روشن کن سپس تست کن به مشتری هم بگو تنظیمش کردم منتها هر موقع سیم عوض کردی بیا پیش خودم مجدد برات تنظیمش کنم برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 راه حلش رو من میگم منتها باید قول بدی اگ جواب داد کمتر از 50 نگیری ً@*&،87941ً@*&،87941 داداش درست بشه چشم.کوچکترین رحمی نمیکنم. دمتم گرم لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 9 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2016 راه حلش خیلی ساده هستوایفای ، اینترنت رو خاموش کن برو تنظیمات mobile network access point یا vn vinphone یا Hebrews... رو داری یا هر چیزی دیگه ویرایشش کن(پاک نکن) قسمت apn type رو بذار default کاما supl کاما hipri کاما dun به این شکل default,supl,hipri,dun ذخیره کن گوشیو خاموش روشن کن سپس تست کن به مشتری هم بگو تنظیمش کردم منتها هر موقع سیم عوض کردی بیا پیش خودم مجدد برات تنظیمش کنم داداش دمت گرم. گوشی درست شد و به حرفتونم گوش کردم. مرسی از راهنمایی لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 9 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، 2016 مشکل اصلی اینه که وقتی میری تو shareit یا میخوای گوشیو بکنی آنتن فقط هات اسپات گوشی برا یه لحظه روشن میشه بعد خاموش میشه و کار نمیکنه. حالا گفته شده قبلا گوشی فلش شده و مثلا تا چند روزی این مشکلو نداشته اما باز به مشکل خورده. منتظر نظراتتون هستم دوستان سلام مشکلتون رو میشه یه بار دیگه به منم بگید من هرچی میخونم متوجه سوال نمیشم ً@*&،4645645 رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.