tifo02 10 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 گوشی هواوی y600-u20 وارد دوربین میشی صفحه سیاه میاد بعد میزنه گالری متوقف شده است یه جا خوندم میگن باید سوکت دوربین ریبال کنم سوکتو سرویس کردم ولی منطور از ریبال چیه دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم کمک کنن با تشکر لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 سلام و درود باید کنکتور در بیارین زیرشو تمیز کنید مجددن بزارید اگه جواب نداد سوکت و یا دوربین جلو تعویض کنید لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 گوشی هواوی y600-u20 وارد دوربین میشی صفحه سیاه میاد بعد میزنه گالری متوقف شده است یه جا خوندم میگن باید سوکت دوربین ریبال کنم سوکتو سرویس کردم ولی منطور از ریبال چیه دوستان اگه نظری دارن ممنون میشم کمک کنن با تشکر دوست عزیز دلیل این مشکل چی بوده؟ آیا آبخورده هست یا ضربه خورده؟ اگه خود به خود اینجور شده صددرصد با فلش حل میشه. شما با رامهایی که در انجمن هست فلش کنید حتما حل میشه. نتیجه اعلام شود.ً@*&،74874 به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2016 دوست عزیز دلیل این مشکل چی بوده؟آیا آبخورده هست یا ضربه خورده؟ اگه خود به خود اینجور شده صددرصد با فلش حل میشه. شما با رامهایی که در انجمن هست فلش کنید حتما حل میشه. نتیجه اعلام شود.ً@*&،74874 فلش زدم مشکل برطرف نشد لینک ارسال
milad 15 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2016 سلام داداش یه بار این فایلو گیر بیار بزن فول فلشش کن اگه نشد y600-u20v100r001c435b016 لنز دوربین رو در بیار دوباره تست کن اگه درست شد اشکال لنزه من یه بار هم سوکتشو تمییز عوض کردم هم لنزشو تعویض کردم اوکی شد لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2016 فلش زدم مشکل برطرف نشد دلیل بوجود اومدن مشکلتون چی بوده؟ به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 8 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 2016 با سلام دوست عزیز این تصویر هم شاید کمکتون بکنه قطعه مورد نظر رو بردارید و تست کنید دوربین اوکی شده یا نه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.