سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، 2016 سلام یه دیمو s42 اومده روی آرمه ممنون میشم لینک دانلود بدید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2016 اعلام نتیجه خخخخخخخخ با وایپ درست شد البته تجربه جالبی بود شاید به درده دوستان بخوره گوشی رو روشن می کردی روی آرم بود من ولوم پایین با پاور نگه داشتم حتی بیست ثانیه هم صبر کردم ولی بازم تو ریکاوری نرفت دفه دوم دوباره ولوم پایین و پاور نگه داشتم که یه مشتری اومد منم گوشی رو به همون حالت گداشتم کنار بعد پنج دقیقه بعد اومدم گوشی رو بردارم دیدم گوشی رفته تو ریکاوری من وایپ کردم اومد بالا پس گوشی هایی که روی آرمه حداقل پنج دقیقه به همون حالت بذارید شاید رفت تو ریکاوری ً@*&،87941 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.