رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 با سلام..گوشی رو مشتری آورد که گوشی توی دستم یه هویی خاموش شده..با منبع تست کردم..2صدم جریان کشی ثایت داره.. با آموزش توی سایت برای ترمیم بوت اقدام کردم..خوشبختانه گوشی به حالت دانلود مد رفت..ولی هر کاری میکنم موقع فلش ایرور میره.... اینم تصویر http://uupload.ir/files/w8xi_۲۰۱۶۰۶۱۴_۱۲۳۱۵۷.jpg ممنون میشم راهنماییم کنید لازم به ذکر هست با تک فایل..چهار فایله...با فایل پیت...بدون پیت....با تیک ریپارتیشر..بدون تیک..همجورشو زدم...نشد که نشد.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 کسی نیست واسه کمک....ً@*&،8855 معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 دوست عزیز ورژن فایلی که میزنید چی هستش؟ اول شما فقط فایل پیت خالی رو فلش کنید سپس فول فلش کنید. دوما شما اخرین بیلد نامبر همین مدل رو فلش کنید. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 دوست عزیز یه لاگ از فلشت بزار تا ببینیم کجا ارور میده لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 فقط خود پیت رو هم تست کردم..... چشم همین الان اینم خدمت شما.. http://uupload.ir/files/l5ob_snapshot_2016-06-02_043335.png معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اول اینکه از ادین 3.0.7 استفاده کنید و run as administrator اجرا کنید نیازی نیست تیک repartition رو بزنید اون تیکو بردارید گوشی شما با رایت فایل pit صد در صد مشکلش حل میشه میتونید از داخل فایل csc رام هم استخراج کنید فایل pit و با فایلهای مختلف pit امتحان کنید تا رو یکیش جواب بگیری بعد رایت فایل pit . رام استوک رو رایت کنید رو گوشی تا اوکی شه لینک ارسال
رامین ملکی 51 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 با اون اودین هم تست کردم..بدون تیک هم تست کردم...فقط دو تا فایل پیت دارم متاسفانه... اگه شما دارید ممنون میشم محبت کنید.. معلمان واقعی کسانی هستند که بدون دریافت حقوق و مزایا و با عشق به دیگران علم می آموزند.. لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اینو تست کنید Dev-Host - INS-I93IDDUBOC1-2154191514.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service و این Download file CHN-I93 برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
ei.g.a 17 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 دوست عزیز در صورت امکان با z3x یا bst اقدام به فلش کنید لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 با اون اودین هم تست کردم..بدون تیک هم تست کردم...فقط دو تا فایل پیت دارم متاسفانه... اگه شما دارید ممنون میشم محبت کنید.. S3VE3GDS_EUR_XX لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.