g0dsend313 25 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مشتری اکانت گوگل رو داره.ولی نمیشه به وای فا وصلش کنم اگر به وای فا وصل بشه میشه راحت باز بشه؟ قفل گوگل باز میشه ولی رمز گوشی باید با روش های دیگه باز بشه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 قفل گوگل باز میشهولی رمز گوشی باید با روش های دیگه باز بشه قفل پین داره چند بار که وارد میکنم دیگه قفل جیمیل میخواد که متاسفانه نمیشه به وای فا وصل کنم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 قفل پین داره چند بار که وارد میکنم دیگه قفل جیمیل میخواد که متاسفانه نمیشه به وای فا وصل کنم؟ اره از این طریق هم باز میشه می تونید به مسئولیت خودتون با فایل مربوطه فلش کنید (شاید وایپ نکنه ) بعد به وایفای وصل کنی و ... اون فایل اپلود شده احتمالا چیزیو پاک نمی کنه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مشتری اکانت گوگل رو داره.ولی نمیشه به وای فا وصلش کنم اگر به وای فا وصل بشه میشه راحت باز بشه؟ با همین فایل فلش بزنم؟ لینک بعد از اطلاعات پاک بشه میشه ریکاوری کرد مخاطبین برگشت؟؟؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
g0dsend313 25 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 با همین فایل فلش بزنم؟لینک بعد از اطلاعات پاک بشه میشه ریکاوری کرد مخاطبین برگشت؟؟؟ این فایل اجازه میده باکس بتونه frp گوشی رو برداره همین ریکاوری هم احتمالش کمه برنامه های پولی ios که برای مدت محدود رایگان شده تبدیل 45 گیگ لینک غیر مستقیم(یا فیــــــلـــــتــــر) به مستقیم(و غیر فیــــــلـــــتــــر) فقط 7 تومان ! لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 تشکر از راهنمایی دقیقتون ... گوشی رو دادم به مشتری برد ... [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.