nokia5800 15 ارسال شده در 29 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2016 دوستان بنده با idm اکثر دانلود هام رو انجام میدم از اونجایی که مغازه اینترنتش 2 تا 7 رایگانه میخوام تنظیمات رو طوری قرار بدم که ساعت 2 به بعد دانلود ها انجام بشه تا 8 هر کاری کردم با idm نشد بع محض اینکه ساعت های مشخص شده رو بهش میدم بازم فوری خودش دانود میکنه ممنون میشم کسی تجربه ای داره ، اینجا راهنمایی کنه لینک ارسال
MR.Ali 49 ارسال شده در 30 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، 2016 سلام مشکلی نداره - شما باید تنظیمتون اینطوری باشه بعد از هر تغییری دکمه اجرا هم بنزید که تنظیمات اعمال بشن Snapshot_2016-05-30_082737.jpg رفاقت کشکه و دوغ لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 31 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2016 سلام مشکلی نداره - شما باید تنظیمتون اینطوری باشه بعد از هر تغییری دکمه اجرا هم بنزید که تنظیمات اعمال بشن تشکر کیفیت عکس به شدت پایینه من سیستم رو sleep کنم و برنامه idm رو روی ساعت 2 بزارم ، برنامه idm این اجازه رو داره سیستم رو از روشن کنه و دانلود رو ادامه بده ؟ وگرنه اون تنظیماتی که شما گذاشتید رو من بلدم مشکل من این از ساعت 21 شب تا 2 نصفه شب الکی سیستم روشن نبلشه لینک ارسال
Gsm-Clinic 23 ارسال شده در 30 فروردین، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2017 تشکر کیفیت عکس به شدت پایینه من سیستم رو sleep کنم و برنامه idm رو روی ساعت 2 بزارم ، برنامه idm این اجازه رو داره سیستم رو از روشن کنه و دانلود رو ادامه بده ؟ وگرنه اون تنظیماتی که شما گذاشتید رو من بلدم مشکل من این از ساعت 21 شب تا 2 نصفه شب الکی سیستم روشن نبلشه با سلام. برنامه idm در صورت Sleep شدن سیستم کار نمیکنه. من power plan رو حالت power saver میزارم و تو قسمت power plan حالت استند بای رو غیر فعال میکنم و خاموشی صفحه رو روی یک دقیقه میزارم و سیستم رو رها میکنم دانلود منیجر کارش رو شروع میکنه و در صورت اتمام دانلود کامپیوتر خاموش میکنه. زهر است عطای خلق هر چند که دوا باشد حاجت زکه میخواهی جایی که خدا باشد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.