b.sajad1371 46 ارسال شده در 28 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2016 سلام دوستان یه گوشی i9100 سامسونگ هست که رمز داره وقتی توی ریکاوری میخوام وایپش کنم ازم رمز میخواد تا حالا این مدلیش رو ندیدم جالبه که توی دانلودینگ هم وصل سیستم نمیشه ولی وقتی توی حالت روشن وصل سیستم میکنی علامت mtp میاد ولی روی سیستم هیچ درایوری برا شناسایی نمیره سوکتش رو با فلت کاملش هم عوض کردم بازم نشده کسی تا بحال اینجور موردی رو داشته؟ ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 28 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2016 چندبار رمز بدین وبر روی لمس چپ کلید هوم چندباری بزنین چند بار که اشتباه وارد کنین چندبار این عمل را تکرار کنین کوشی وایپ میشه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 1 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2016 چندبار رمز بدین وبر روی لمس چپ کلید هوم چندباری بزنین چند بار که اشتباه وارد کنین چندبار این عمل را تکرار کنین کوشی وایپ میشه داداش دمت گرم مشکلم حل شد لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 1 شهریور، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2016 چندبار رمز بدین وبر روی لمس چپ کلید هوم چندباری بزنین چند بار که اشتباه وارد کنین چندبار این عمل را تکرار کنین کوشی وایپ میشه جالبه داداش الان این کارو میکنم اوکی میشه ولی وقتی صفحه قفل میشه یا گوشی ریستارت میشه دوباره رمز میخواد...تا حالا اینجوریشو ندیدم لینک ارسال
Reza2010 10 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 فول فلش با فایل پیت رو گوشی رایت کنید...اگر نشد هارد گوشی ایراد داره... لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 2 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، 2016 با bst هم میتونید انلاک کتید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.