nokia5800 15 ارسال شده در 22 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2016 دوستان راهی برای دانگرید از 6.0.1 به اندروید 5 هست ؟ ap \csc رو فلش زدم کامل فلش میشه ولی گوشی روی ارم گیر کرده فایل bl هم رایت نمیشه به هیچ عنوان ریکاوری کاستوم ریختم وایپ کردم ولی بازم روی ارمه کرنل هم رایت کردم بازم روی ارمه ولی وقتی به 6 اپگرید میکنم دوباره گوشی بالا میاد میخوام سرت بزنم روی اندروید 6 فکر کنم قبول نمیکنه تشکر لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 22 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2016 سلام مدل گوشی ذکر کنید لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 22 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2016 دوست عزیز روش دانگرید همینه که گفتین اما رو مدل هایی مثل g920f g925f و ..... به خاطر وجود praram داخل فایل اجازه رایت فایل رو نمیده وخطا میده شما حتی با ریکاوری کاستوم و فول وایپ و رایت کرنل هم نمیتونی گوشی رو بالا بیاری یه روش هست که میتونی bl فایل اندروید 6 و بقیه فایل ها رو از اندروید5 انتخاب کنی اگه با این کار هم نشد باید از فایل های فکتوری باینری استفاده کنی . اما برای رایت سرت که مشکل داری و من حدس میزنم هنگام رایت با ارور with write msl مواجه میشی اگه اینه باید با باکس z3x یا chemira گزینه bypass msl رو بزنی و دوباره سرت رایت کنی با این کار هم نشد بگو تا فایل فکتوری باینری بدم به هر ورژنی خواستی دانگرید کنی و سرت رایت کنی موفق باشی. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 22 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2016 سلاممدل گوشی ذکر کنید g920f دوست عزیز روش دانگرید همینه که گفتین اما رو مدل هایی مثل g920f g925f و ..... به خاطر وجود praram داخل فایل اجازه رایت فایل رو نمیده وخطا میده شما حتی با ریکاوری کاستوم و فول وایپ و رایت کرنل هم نمیتونی گوشی رو بالا بیاری یه روش هست که میتونی bl فایل اندروید 6 و بقیه فایل ها رو از اندروید5 انتخاب کنی اگه با این کار هم نشد باید از فایل های فکتوری باینری استفاده کنی . اما برای رایت سرت که مشکل داری و من حدس میزنم هنگام رایت با ارور with write msl مواجه میشی اگه اینه باید با باکس z3x یا chemira گزینه bypass msl رو بزنی و دوباره سرت رایت کنی با این کار هم نشد بگو تا فایل فکتوری باینری بدم به هر ورژنی خواستی دانگرید کنی و سرت رایت کنی موفق باشی. ممنون میشم اینکه bl اندروید 6 رو انتخاب کنم تست نکردم جواب نگرفتم دوباره اینجا مطرح میکنم ممنون لینک ارسال
vilson_ali 27 ارسال شده در 22 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2016 g920f ممنون میشم اینکه bl اندروید 6 رو انتخاب کنم تست نکردم جواب نگرفتم دوباره اینجا مطرح میکنم ممنون تست کنید اگه جواب نداد 10000% با فایل فکتوری باینری قابل حل هستش و اینکه ارور سرت رو نگفتین. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 تست کنید اگه جواب نداد 10000% با فایل فکتوری باینری قابل حل هستش و اینکه ارور سرت رو نگفتین. گزینه rest msl نداره باکس وقتی مدل رو روی g920f میزارم روی یه مدل دیگه هم میزارم میزنه no answer from phone Operation: Write CERT Selected model: SM-G920F Software version: 24.7 Waiting ADB device... Please, allow USB debugging on phone... OK Reading phone info... Model: SM-G920F Android version: 6.0.1 Product code: Phone version: G920FXXU3DPBT PDA version: G920FXXU3DPC2 CSC version: G920FOJV3DPC1 CSC country code: UAE CSC sales code: XSG HW version: Phone S/N: 00000000000 Modem board: SHANNON333 RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Initialization AT RIL... OK Checking certificate file... OK KEY ID: 0346 Check version... OK Initializating zTool... OK Running zTool, please wait... error (2) Done with Samsung Tool PRO v.24.7 لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 23 مرداد، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، 2016 با تشکر از همگی دوستان با فایل موجود در لینک زیر حل شد دانگرید g920f لینک ارسال
theroom360 10 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 سلام همکار گرامی میشه در این باره توضیحات بیشتری بدید اخه منم چنین مشکلی رو دارم و دانگرید نمیشه این مدل لینک ارسال
theroom360 10 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 مهندس ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک ارسال
theroom360 10 ارسال شده در 5 مهر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، 2016 دوست عزیز روش دانگرید همینه که گفتین اما رو مدل هایی مثل g920f g925f و ..... به خاطر وجود praram داخل فایل اجازه رایت فایل رو نمیده وخطا میده شما حتی با ریکاوری کاستوم و فول وایپ و رایت کرنل هم نمیتونی گوشی رو بالا بیاری یه روش هست که میتونی bl فایل اندروید 6 و بقیه فایل ها رو از اندروید5 انتخاب کنی اگه با این کار هم نشد باید از فایل های فکتوری باینری استفاده کنی . اما برای رایت سرت که مشکل داری و من حدس میزنم هنگام رایت با ارور with write msl مواجه میشی اگه اینه باید با باکس z3x یا chemira گزینه bypass msl رو بزنی و دوباره سرت رایت کنی با این کار هم نشد بگو تا فایل فکتوری باینری بدم به هر ورژنی خواستی دانگرید کنی و سرت رایت کنی موفق باشی. مهندس میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.